Douglas Laboratories, DHEA 25 mg Micronized, Дегідроепіандростерон, 100 капсул

Код: 31585
Основне фото товара Douglas Laboratories, DHEA 25 mg Micronized, Дегідроепіандрост...
(5)
1457 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Смуток, хронічна втома та тривога можуть віддалити вас від родини та друзів, яких ви любите. Хоча події у вашому житті можуть викликати тимчасовий смуток або виснажити ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 745287200506
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Дегідроепіандростерон 100 капсул

Douglas Laboratories, DHEA 25 mg Micronized, Дегідроепіандростерон, 100 капсул

Опис

Смуток, хронічна втома та тривога можуть віддалити вас від родини та друзів, яких ви любите. Хоча події у вашому житті можуть викликати тимчасовий смуток або виснажити вашу енергію, це також може бути наслідком хімічного дисбалансу.

DHEA необхідний для загального самопочуття. На жаль, рівень природним чином падає після 30 років. Фактори навколишнього середовища, харчування та спадкові фактори також можуть знизити рівень цього життєво важливого гормону в організмі нижче нормального, здорового рівня.

DHEA часто використовується для боротьби з симптомами старіння. Дефіцит DHEA іноді пов’язаний із проблемами шкіри, слабкими кістками та іншими проблемами. Оскільки немає відомих дієтичних джерел ДГЕА, добавки є єдиним способом підтримати надниркові залози, надаючи цей життєво важливий гормон.

Кожна вегетаріанська капсула DHEA 25 мг від Douglas Labs містить такі інгредієнти:

Приймайте одну-дві капсули DHEA 25 мг від Douglas Laboratories щодня або за вказівкою медичного працівника, якщо ви відчуваєте, що ваша імунна система або надниркові залози не функціонують оптимально. Вони можуть допомогти вам визначити рівень добавок DHEA, який відповідає вашому етапу життя.

DHEA не рекомендується дітям, вагітним або годуючим грудьми. Він може взаємодіяти з іншими ліками, особливо тими, що пов’язані з гормональною терапією, діабетом або лікуванням печінки.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсулаПорції в упаковці: 100 Кількість на порцію / DHEA (дегідроепіандростерон) 25 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза та аскорбілпальмітат. Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока/молочних продуктів, кукурудзи ‚ натрій‚ цукор‚ крохмаль‚ штучні барвники‚ штучні консерванти‚ штучні ароматизатори‚ або генетично модифіковані інгредієнти (ГМО).

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником, якщо у вас в сімейному анамнезі були рак молочної залози, рак матки, рак яєчників, простата рак, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень холестерину ЛПВЩ («хороший холестерин»), або якщо ви використовуєте будь-яку іншу дієтичну добавку, ліки, що відпускаються за рецептом, або ліки без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають зміни функції печінки, акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість, підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, затуманення зору або інші подібні симптоми. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
MRM Nutrition, DHEA 50 mg, ДГЕА 50 мг, 90 капсул
(4.6)
662 грн.
Доставка
Life Extension, DHEA 25 mg, ДГЕА 25 мг, 100 капсул
(4.9)
580 грн.
Доставка