Touchstone Essentials, Super Green Juice, Суперфуд, 300 г

Код: 37038
Фото товару Touchstone Essentials, Super Green Juice, Суперфуд, 300 г
Фото складу Touchstone Essentials, Super Green Juice, Суперфуд, 300 г
Фото використання Touchstone Essentials, Super Green Juice, Суперфуд, 300 г
Основне фото товара Touchstone Essentials, Super Green Juice, Суперфуд, 300 г
(5)
4954 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.05.2024., без передоплати
ПОЛАГАЙТЕСЯ НА 44 ОРГАНІЧНІ СУПЕРФУДИ: дайте своєму тілу та розуму те, що йому потрібно! Одна мірна ложка Super Green Juice містить 44 органічні суперпродукти, щоб ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Touchstone Essentials Суперфуд 300 г

Touchstone Essentials, Super Green Juice, Суперфуд, 300 г

44 сертифіковані органічні суперпродукти допомагають очистити вашу систему, відновити метаболізм, підщелачити ваше тіло та вивільнити вашу природну енергію! Нічого штучного, без додавання цукру, з легким освіжаючим смаком.

Super Green Juice пропонує вам 44 найздоровіші органічні суперпродукти в світі в одній зручній і смачній ложці. Кожен інгредієнт ретельно відібрано з урахуванням його відомих поживних якостей. Разом ці суперпродукти допомагають перезавантажити ваш метаболізм, очистити вашу систему та забезпечити постійну енергію. Ви можете легко витрачати сотні щомісяця, купуючи органічні суперпродукти в Super Green Juice, і все одно не повторити результати. І ви заощаджуватимете години щотижня завдяки нашій готовій до використання перевіреній формулі.

9 способів зарядити своє здоров'я!

Виведіть токсини з організму, щоб ви могли перезавантажити свій метаболізм, отримати більше енергії та покращити ясність розуму. Super Green Juice містить органічну хлорелу, органічну спіруліну та іншу листову зелень, багату хлорофілом, яка сприяє детоксикації організму.

Жодна детоксикація не буде повною без підтримки здоров’я печінки. Органічні трави кінзи, петрушки, листя кульбаби, розторопші та коріння куркуми надають важливу підтримку органу номер один детоксикації вашого тіла.

Набридло бути втомленим? Боріться з онімінням втоми, яка часто є побічним продуктом хронічного стресу. Боріться з наслідками стресу за допомогою адаптогенних трав. Ці потужні рослини посилюють реакцію організму на стрес. 

Super Green Juice містить не одну, а три органічні адаптогенні трави: корінь елеутеро, женьшень і короля адаптогенів родіолу рожеву. Разом ці трави підтримують реакцію на стрес і відновлення.

Можливо, ви помітили, що з кожним роком схуднути стає все важче й важче. Однією з причин є кислотоутворююча дієта, яку дотримується більшість людей.

Їжа, що складається зі смаженої їжі та обробленого м’яса, кислотоутворює організм, викликає запалення та сповільнює ваш метаболізм.

Перезавантажте свій метаболізм за допомогою багатих поживними речовинами трав, які нейтралізують кислотний ефект. Ця підщелачувальна зелень підтримує ідеальний pH для збалансованого та ефективного метаболізму.

Більшість людей усвідомлюють, що їм не вистачає важливих вітамінів у раціоні, і вважають, що їх можна компенсувати прийомом полівітамінів.

Ніщо не може бути дальшим від істини. Майже всі готові полівітаміни походять із нафтохімічних продуктів, а не з фруктів і овочів! Результатом є те, що більшість полівітамінів є марною тратою грошей.

Вітаміни та мінерали в Super Green Juice надходять лише з органічних суперпродуктів, тому вони негайно активні та ефективні в організмі.

Ваше тіло піддається постійній атаці великих і малих загроз. Що тримає вас у безпеці? Міцна й пильна імунна система — ваш найкращий захист. Лікарські гриби використовувалися тисячоліттями для підтримки імунного здоров’я. Вони містять сполуки під назвою бета-глюкани, які, як показали дослідження, допомагають модулювати імунну відповідь. Super Green Juice містить 5 відомих органічних грибів для зміцнення імунітету: кордицепс, майтаке, шиітаке, тремелла та індичий хвіст.

Понад 70 мільйонів американців страждають від тих чи інших незручних розладів шлунково-кишкового тракту, таких як здуття живота, спазми та неприємні гази.

Відновіть крихкий баланс мікробів у кишечнику за допомогою пробіотиків, корисних бактерій, які підтримують травлення та допомагають контролювати шкідливі бактерії.

Super Green Juice містить чотири типи корисних бактерій із приблизно 1 мільярдом пробіотиків на порцію, включаючи суперзірку Lactobacillus Gasseri.

Інтенсивні фізичні вправи, вплив забрудненого навколишнього середовища і навіть щоденний стрес можуть спричинити вільні радикали, які розповсюджуються у вашому тілі. Якщо їх не контролювати, вільні радикали також можуть пошкодити ДНК і спричинити передчасне старіння.

Антиоксиданти є протиотрутою проти вільних радикалів і виконують важливі функції на молекулярному рівні. Їх навіть рекламують за їхній омолоджуючий ефект.

Найпотужнішими антиоксидантами є рослинні сполуки: поліфеноли з чаю та антоціани з ягід, обидва в Super Green Juice.

Не зволікайте з суперпродуктами, які підтримують здоров’я серця. Органічні омега (НЖК) підживлюють здоров’я серця, і ви отримуєте їх із насінням чіа та насінням льону.

Клітковина є відомим способом підтримки здорового рівня холестерину, і ви отримуєте 3 г натуральної клітковини в кожній ложці Super Green Juice.

Ви також підвищите рівень оксиду азоту, корисний для серця, вживаючи зелень. Це тому, що вони забезпечують природні нітрати, які перетворюються в NO в організмі.

Немає значення, скільки хорошої їжі ви їсте, якщо ви не можете її правильно переварити. Без ферментів неможливо отримати повноцінне харчування з їжі.

У сирих фруктах і овочах містяться ферменти, однак поєднання ультраоброблених продуктів і приготування означає, що багатьом стравам повністю бракує необхідних ферментів. Результат – дискомфорт у травній системі.

Поряд із сирими овочами, які містять цілі ферменти, Super Green Juice містить 5 типів травних ферментів, щоб розблокувати харчування з усіх груп продуктів.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Суперфуд (Superfoods)