Thorne, Bio-Gest 60, Ферменти, 60 капсул

Код: 10925
Фото товару Thorne, Bio-Gest 60, Ферменти, 60 капсул
Фото складу Thorne, Bio-Gest 60, Ферменти, 60 капсул
Фото використання Thorne, Bio-Gest 60, Ферменти, 60 капсул
Основне фото товара Thorne, Bio-Gest 60, Ферменти, 60 капсул
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Травні ферменти. Харчова добавка. Підтримка GI. Не містить глютену. Біо-Гест допомагає перетравлювати жири, білки та вуглеводи, доповнюючи HCl, пепсин, панкреатин і бичачу жовч, яка може бути виснажена багатьма факторами, ще...
Вага: 0.1 кг

Thorne Ферменти 60 капсул

Thorne, Bio-Gest 60, Ферменти, 60 капсул

Опис

Біо-Гест допомагає перетравлювати жири, білки та вуглеводи, доповнюючи HCl, пепсин, панкреатин і бичачу жовч, яка може бути виснажена багатьма факторами, включаючи вік, надмірне вживання антацидів і видалення жовчного міхура. Такі ситуації, як тривала хвороба , видалення жовчного міхура, надмірне вживання антацидів і нормальне старіння можуть сприяти недостатній секреції шлункової кислоти, ферментів підшлункової залози та жовчі, кожен з яких може призвести до різних симптомів шлунково-кишкового дискомфорту. Порушення травлення може призвести до недостатнього засвоєння поживних речовин, що спричинить дефіцит вітамінів (зокрема вітамінів A, D, E та K) і харчову алергію. Thorne's Bio-Gest пропонує підтримку травлення широкого спектру за допомогою соляної кислоти, пепсину, панкреатину та бичачої жовчі, кожен з яких важливий для тих осіб, яким потрібне ефективніше травлення білків і вуглеводів, а також емульгування та всмоктування жирів. На відміну від багатьох аналогічних харчових добавок, що сприяють травленню, Біо-Гест використовує пепсин і панкреатин, які є нерозведеними та не містять лактози. Секреція соляної кислоти в шлунку забезпечує кілька позитивних результатів. Він сприяє травленню білка шляхом активації пепсиногену в пепсин; він підтримує стерильне середовище в шлунку, щоб протистояти патогенним мікроорганізмам, які проковтнули; він пригнічує небажане надмірне зростання в тонкій кишці; і це полегшує відтік жовчі з печінки та ферментів з підшлункової залози. Соляна кислота також сприяє засвоєнню ряду важливих поживних речовин, включаючи фолієву кислоту, вітамін B12, аскорбінову кислоту, бета-каротин, залізо та кілька форм кальцію, магнію та цинку. Численні дослідження показали, що секреція соляної кислоти в шлунку починає знижуватися з віком. Надмірне вживання антацидів також призводить до зниження рівня соляної кислоти в шлунку, що призводить до поганого перетравлення білка. Thorne пропонує соляну кислоту та пепсин зі свинячого джерела. Панкреатин — це суміш кількох травних ферментів, які виробляються клітинами підшлункової залози. Панкреатин складається з амілази, ліпази та протеази. Виробництво та секреція панкреатину підшлунковою залозою має важливе значення для травлення та засвоєння багатьох поживних речовин, особливо жирів.

Використання

1-2 капсули з кожним прийомом їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Гіпромелоза (отримана з целюлози) капсула, лейцин, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: дві капсули
Порцій в упаковці: 30
Дві капсули містять: % добової норми
бетаїну гідрохлорид480 мг
L-глутамінової кислоти гідрохлорид480 мг
Панкреатин (свинячий)140 мг
Концентрат бича жовчі80 мг
Пепсин (свинячий)70 мг
Денна норма (DV) не встановлена. Панкреатин в одній капсулі містить не менше ніж: амілаза 15 750 одиниць USP, протеаза 14 000 одиниць USP, ліпаза 2450 одиниць USP.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)