Thorne, Betaine HCL & Pepsin 450, Бетаїн Гідрохлорид, 450 капсул

Код: 10951
Фото товару Thorne, Betaine HCL & Pepsin 450, Бетаїн Гідрохлорид, 450 ...
Фото складу Thorne, Betaine HCL & Pepsin 450, Бетаїн Гідрохлорид, 450 ...
Фото використання Thorne, Betaine HCL & Pepsin 450, Бетаїн Гідрохлорид, 450 ...
Основне фото товара Thorne, Betaine HCL & Pepsin 450, Бетаїн Гідрохлорид, 450 ...
(5)
3833 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Харчова добавка. Підтримка GI. Не містить глютену. Приносить користь особам із періодичним розладом травлення.Бетаїн HCl і пепсин сприяють оптимальній кислотності шлунка, перетравленню білків і активності ферментів.Порушення травлення може ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.46 кг

Thorne Бетаїн Гідрохлорид 450 капсул

Thorne, Betaine HCL & Pepsin 450, Бетаїн Гідрохлорид, 450 капсул

Опис

Приносить користь особам із періодичним розладом травлення.

Бетаїн HCl і пепсин сприяють оптимальній кислотності шлунка, перетравленню білків і активності ферментів.

Порушення травлення може бути викликано багатьма факторами, включаючи недостатню кількість соляної кислоти (HCl) у шлунку. Секреція HCl у шлунку робить кілька позитивних речей. Він сприяє перетравленню білка шляхом активації пепсиногену в пепсин, робить шлунок стерильним проти патогенних мікроорганізмів, пригнічує небажане розростання в тонкій кишці та стимулює відтік жовчі та панкреатичних ферментів. Соляна кислота також сприяє засвоєнню ряду поживних речовин, включаючи фолієву кислоту, вітамін B12, аскорбінову кислоту, бета-каротин, залізо та деякі форми кальцію, магнію та цинку. Численні дослідження показали, що секреція соляної кислоти в шлунку починає знижуватися з віком. Надмірне вживання антацидів або блокаторів кислоти також може призвести до зниження рівня соляної кислоти в шлунку, що може призвести до поганого перетравлення білка. Thorne's Betaine HCl & Pepsin походить від свиней.

Порушення травлення щодня вражає мільйони людей. У деяких це викликано вживанням жирної їжі. Для інших прості вуглеводи (наприклад, хліб і макарони) можуть викликати газоутворення та здуття живота. А для інших людей гостра їжа може викликати у них горе. Хоча те, що ми їмо, значною мірою впливає на частоту та тяжкість розладу травлення, цей дискомфорт також може бути пов’язаний з основною проблемою – низьким вмістом соляної кислоти (HCl) у шлунку.

Такі ситуації, як хвороба, видалення жовчного міхура, надмірне вживання антацидів і нормальне старіння можуть сприяти недостатній секреції шлункової кислоти, що може негативно вплинути на активність травних ферментів і призвести до періодичного нетравлення, газів, здуття живота та інших форм шлунково-кишкового дискомфорту. Порушення травлення також може призвести до проблем з травленням і поганого засвоєння поживних речовин, що призводить до дефіциту вітамінів (особливо жиророзчинних вітамінів, таких як вітаміни A, D, E і K). Харчова алергія може розвинутися, коли недостатньо перетравлені білки всмоктуються через негерметичний кишечник. Оскільки великі білки засвоюються неушкодженими, організм може розпізнати їх як чужорідні та створити проти них антитіла, що призведе до алергічної реакції на їжу. Щоб забезпечити оптимальне травлення, людина повинна переконатися, що в шлунку є достатній вміст HCl.

Використання

Приймайте по 1-2 капсули під час кожного прийому їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Гіпромелоза (отримана з целюлози) капсула, лаурат кальцію, лейцин, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: дві капсули
Порцій в упаковці: 225
 Дві капсули містять:% добової норми
бетаїну гідрохлорид†1 г*
Пепсин (свинячий)47 мг*
*Денна норма (DV) не встановлена. †Еквівалентно 16 зернам
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бетаїн Гідрохлорид (Betaine HCL)