Mason, B-Complex 100, B-комплекс, 100 капсул

Код: 15364
Фото товару Mason, B-Complex 100, B-комплекс, 100 капсул
Фото складу Mason, B-Complex 100, B-комплекс, 100 капсул
Фото використання Mason, B-Complex 100, B-комплекс, 100 капсул
Основне фото товара Mason, B-Complex 100, B-комплекс, 100 капсул
(5)
515 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 10.05.2024, без передоплати
Може підтримувати здоров'я серця та нервової системи. Харчова добавка. Гарантія Mason - перевірено в лабораторії. cGMP - сертифікована належна виробнича практика. Вітаміни B-комплексу B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), B3 (ніацин), ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.11 кг

Mason B-комплекс 100 капсул

Mason, B-Complex 100, B-комплекс, 100 капсул

Опис

Вітаміни B-комплексу B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), B3 (ніацин), B5 (пантотенова кислота), B6 ​​(піридоксин), B7 (біотин), B9 (фолієва кислота), B12 (кобаламін) є такою основною частиною здоров’я людини, що важко описати всі численні способи, якими вони приносять користь. Відомо, що вітаміни B-комплексу відіграють важливу роль у роботі серцево-судинної, легеневої та центральної нервової систем. Принаймні чотири вітаміни, В1 (тіамін), В2 (рибофлавін), В3 (ніацин) і В5 (пантотенова кислота), можуть бути необхідними для виробництва енергії організмом, сприяючи метаболізму вуглеводів, жирів і білків. Фолієва кислота та вітамін В12 можуть сприяти виробленню еритроцитів. Фолієва кислота також може допомогти підтримувати здоровий ріст і розвиток дитини, а також здоров'я жінок дітородного віку. Вітаміни групи В допомагають багатьом ферментам здійснювати важливі хімічні реакції, наприклад ті, які підтримують функцію нейромедіаторів, гормонів, травних ферментів та багато іншого. На жаль, наші дієти сповнені рафінованих і оброблених продуктів, яким бракує поживності свіжих, органічних, цільних продуктів. Щоденна добавка B-комплексу може бути корисною для підтримки здорового життя. B-комплекс - це комбінація вітамінів групи B, які необхідні організму. Цей комплекс включає вісім вітамінів групи B: B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), B3 (ніацин), B-5 ​​(пантотенова кислота), B6 ​​(піридоксин), B7 (біотин), B-9 (фолієва кислота), В12 (кобаламін). Комплекс вітаміну B відіграє ключову роль у перетворенні їжі на паливо, але також бере участь в інших метаболічних функціях в організмі людини, таких як перетворення речовин, детоксикація, передача нервової системи, кровотворення, синтез білка та жиру, підтримка здорового рівня цукру в крові та апетиту , тонізування м’язів тощо.

Використання

Дорослі - приймайте одну м'яку таблетку на день, бажано з їжею, як дієтичну добавку.

Композиція

Соєва олія, желатин (бичачий), гліцерин, соєвий лецитин, очищена вода, сорбіт, гідрогенізована рослинна олія, бджолиний віск, діоксид титану, FD&C червоний №40 і синій №1.

Сертифікація на алерген: цей продукт містить сою та глютен.

Гарантована відсутність додавання: цукру, крохмалю, кукурудзи, пшениці, молочних продуктів, яєць, ароматизаторів, штучних ароматизаторів і консервантів.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію% добової норми
Тіамін (у вигляді тіаміну гідрохлориду)1,5 мг125%
Рибофлавін2 мг154%
Ніацин (як ніацинамід)10 мг60%
Вітамін В6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду)0,1 мг6%
Пантотенова кислота (як d-пантотенат кальцію)1 мг10%
Пивні дріжджі100 мг 
Печінка (знежирена)70 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Комплекс вітаміну B (B-Complex)