Now, Stevia French Vanilla, Стевія, 1 г

Код: 16806
Фото товару Now, Stevia French Vanilla, Стевія, 1 г
Фото складу Now, Stevia French Vanilla, Стевія, 1 г
Фото використання Now, Stevia French Vanilla, Стевія, 1 г
Основне фото товара Now, Stevia French Vanilla, Стевія, 1 г
(5)
574 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Безкалорійний підсолоджувач. Не містить глютену. Нічого штучного. Кошерний. Перевірений проект без ГМО. Природні. Низькоглікемічний. Без цукру. BetterStevia — це безкалорійний підсолоджувач рослинного походження з низьким вмістом глікемії, який не містить ГМО і є ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.16 кг

Now Стевія 1 г

Now, Stevia French Vanilla, Стевія, 1 г

Опис

BetterStevia — це безкалорійний підсолоджувач рослинного походження з низьким вмістом глікемії, який не містить ГМО і є ідеальною заміною столового цукру та штучних підсолоджувачів. На відміну від хімічних підсолоджувачів, BetterStevia — це чистий екстракт стевії, який легко засвоюється організмом і метаболізується так само, як і поживні речовини. З природним смаком, який у 60-100 разів солодший за рафінований цукор, достатньо невеликої кількості, щоб підсолодити ваші улюблені напої, страви та десерти! Однак не вся стевія однакова. Ми вживаємо особливих заходів для збереження природних властивостей стевії в цій унікальній, чистій стевії з кращим смаком.

Кращий смак. Не гіркий.

BetterStevia використовує цілий екстракт листя, який зберігає чисту солодкість справжньої стевії, на відміну від інших продуктів, які містять лише окремі фракції, наприклад Rebaudiana A (Reb A). Наша стевія обробляється за допомогою спеціальної ферментативної обробки, що призводить до отримання чистого екстракту стевії чудового смаку. Наша зосередженість на якості та свіжості надає BetterStevia добре округленого солодкого смаку, який дуже близький до смаку чистого цукру, без калорій чи почуття провини. Ось чому ми називаємо це BetterStevia. Спробуйте сьогодні і побачите, яке це солодке!

Використання

Використовуйте для природного підсолоджування ваших улюблених напоїв і їжі. Підсолодити за смаком. Пам’ятайте, що Attle BetterStevia має велике значення.

Композиція

Рисовий мальтодекстрин, натуральні ароматизатори французької ванілі, сертифікований органічний екстракт листя стевії, діоксид кремнію.

Вегетаріанський/веганський продукт.

Не виготовляється з інгредієнтами дріжджів, пшениці, глютену, соєвого білка, молока, яєць, риби, молюсків або горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Склад:
Розмір порції: 1 пакет (1 г)
Порцій в упаковці: 75
 Сума на порцію% добової норми*
Калорії0 
Загальний жир0 г0%
натрію0 мг0%
Загальний вміст вуглеводів1 г%*
Загальний вміст цукру включає 0 г доданого цукру0 г0% 
білок0 г 
Не є значним джерелом насичених жирів, транс-жирів, холестерину, харчових волокон, вітаміну D, кальцію, заліза та калію. 
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Стевія (Stevia)
Now, Pancreatin 2000, Панкреатин, 250 капсул
(5)
1264 грн.
У наявності
Now, GTF Chromium 200 mcg, Хром, 250 таблеток
(5)
649 грн.
У наявності