Natura Nectar, Nasal Guardian Spray, Спрей назальний, 30 мл

Код: 23439
Основне фото товара Natura Nectar, Nasal Guardian Spray, Спрей назальний, 30 мл
(5)
970 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 04.05.2024, без передоплати
Захистіть і активуйте здоров'я природним шляхом. З прополісом PWE. Повністю натуральний догляд за пазухами. Підходить для подорожей, дому, школи та роботи. Змиває та очищає носові забруднювачі та подразники. Простий у ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 837654326602
Вага: 0.15 кг

Natura Nectar Спрей назальний 30 мл

Natura Nectar, Nasal Guardian Spray, Спрей назальний, 30 мл

Опис

Щодня на роботі, вдома, в школі або під час подорожі ви піддаєтеся впливу мільйонів забруднювачів і подразників, які можуть вплинути на ваше самопочуття. Подібно до того, як ви миєте руки щодня, завдяки Nasal Guardian тепер ви можете м’яко очистити та зволожити носові та дихальні шляхи.

Nasal Guardian містить оригінальну, перевірену часом скандинавську формулу від Salomon Propolis, отриману в Бразилії. Назальні розчини бджолиного прополісу використовуються поколіннями для очищення носових і дихальних шляхів. Nasal Guardian має наш ексклюзивний PWE-M (органічні ароматичні добавки з бразильського бджолиного прополісу), який є ніжним, але ефективним натуральним спреєм на водній основі, який надає всій родині всі переваги бджолиного прополісу в ізотонічному розчині, ретельно розробленому для полегшення та полегшення стану. очищати, не пошкоджуючи ніжну слизову оболонку носа.

PWE-M є стандартизованим

Наш PWE-M отримано ексклюзивним Green Extraction NaturaNectar. Це дозволяє доставляти потрібну кількість сполук бджолиного прополісу до програм NaturaNectar Nasal Guardian.

Товар для всієї родини – діти від 2 років.

Оригінальна формула NaturaNectar Nasal Guardian безпечно використовується в Скандинавії вже понад двадцять років. Ніжно очищає та заспокоює пазухи та носові ходи. Назал Гардіан безпечний для дітей від двох років і може використовуватися у вигляді крапель.

Надійний бренд, заснований на нашому науковому розумінні чудових переваг медоносних бджіл та їхнього бджолиного прополісу.

У NaturaNectar ми розуміємо природу та науку, що стоять за вуликом, і знаходимо в них своє натхнення. З такою самою зосередженістю та відданістю медоносних бджіл створенню стійких і продуктивних вуликів із прополісом, наша компанія прагне запропонувати вам оздоровчі продукти, просочені тим самим захисним прополісом, щоб допомогти вам жити активним і здоровим життям. Ми спрямовуємо наші корпоративні ресурси на життєво важливі дослідження, необхідні для забезпечення того, щоб медоносні бджоли й надалі залишалися справжніми дивами природи, а також підтримуємо навколишні громади, які допомагають збирати наш бджолиний прополіс у екологічний спосіб.

Якість від джерела.

Дочірня компанія NaturaNectar ALMAR Apiary розташована в красивій Бразилії, на батьківщині зелених дощових лісів, де збирають найкращий і найчистіший у світі бджолиний прополіс. Наші новаторські та ефективні продукти отримують для вас безпосередньо з бразильських медоносних бджіл та їхніх біорізноманітних лісів!

30+ років вдосконалення найсучасніших стандартизованих екстрактів прополісу

Завдяки нашому партнерству з PRC-Propolis Research Center, наші стандартизовані екстракти прополісу на 100% водній основі стали основою великої лінійки продуктів NaturaNectar.

Місія NaturaNectar полягає в тому, щоб захищати та активізувати здоров’я природним шляхом завдяки нашій прихильності розробці надійних, науково обґрунтованих, розроблених лікарями продуктів, одночасно будучи соціально та екологічно відповідальним.

Використання

Очистіть носові проходи, обережно высморкавшись перед використанням Nasal Guardian. Вставте насадку в ніздрю, потім накачайте і вдихніть через ніс одночасно два-три рази в кожну ніздрю. Повторюйте застосування два-чотири рази на день або за потреби.

Композиція

Очищена вода, PWE-M (водний екстракт прополісу), морська сіль, лимонна кислота і сорбінова кислота, калійна сіль як консерванти.

NaturaNectar Nasal Guardian не містить штучних ароматизаторів, барвників та барвників. Nasal Guardian можна використовувати одночасно з іншими лікувальними засобами.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Спрей назальний (Nasal spray)