iWi, Cholesterol Refill Pouch, Водорослі, 120 капсул

Код: 24014
Фото товару iWi, Cholesterol Refill Pouch, Водорослі, 120 капсул
Фото складу iWi, Cholesterol Refill Pouch, Водорослі, 120 капсул
Фото використання iWi, Cholesterol Refill Pouch, Водорослі, 120 капсул
Основне фото товара iWi, Cholesterol Refill Pouch, Водорослі, 120 капсул
(5)
Зроблено з водоростей. Клінічно показано, що знижує рівень холестерину. Харчова добавка. Без ГМО, сертифікований NSF. Веганський. Не містить глютену. Сталі джерела. Містить чисті та потужні інгредієнти, такі як наша запатентована форма водоростей ще...
Вага: 0.14 кг

iWi Водорослі 120 капсул

iWi, Cholesterol Refill Pouch, Водорослі, 120 капсул

Опис

Містить чисті та потужні інгредієнти, такі як наша запатентована форма водоростей EPA, Almega PL і наші водорості DHA для підтримки серця, мозку, зору та здоров’я суглобів на додаток до загального самопочуття. Фірмовий інгредієнт iwi швидко підвищує індекс Омега-3 - біомаркер зниження ризику серцево-судинних захворювань. iwi Омега-3 містить кращу поживну речовину, включаючи хлорофіл, фітостероли, Омега-7, каротиноїди та інші антиоксиданти. Рослинна EPA від iwi є життєво важливою поживною речовиною, яка запускає ваші імунні клітини, сприяє здоров’ю серця та артерій і підтримує здоров’я ваших суглобів, допомагаючи контролювати запалення. Наші водорості DHA стимулюють ваш мозок і підтримують здорові нерви та зір, щоб ви могли отримати від життя максимум задоволення. iwi Omega-3 також містить спеціальні жирні кислоти Omega-7 для додаткової підтримки здоров'я серця та хлорофіл як природний антиоксидант.

МЕНШЕ ЦЕ БІЛЬШЕ: клінічно доведено, що Almega PL від iwi допомагає вашому організму засвоювати на 50% більше Омега-3, ніж риб’ячий, крильовий та інші жири водоростей, і тому потребує меншої дози; кожна порція містить високу концентрацію 150 мг EPA, 100 мг DHA та високу ефективність інших омега-3. Водорості iwi вирощуються в США і вирощуються в пустелі Нью-Мексико та Техас із солоною водою та живляться від сонця. Наші водорості іві виробляють у 300 разів більше амінокислот і основних поживних речовин на акр порівняно з традиційними культурами, такими як горох. Ми віримо, що наша революція в сільському господарстві не тільки нагодує планету, але й допоможе зберегти її, оскільки ми ростемо. Наша екологічно чиста паперова упаковка допомагає зменшити кількість одноразових пластикових відходів, щоб захистити Землю, яку ми любимо! Чи знаєте ви, що ні риба, ні криль насправді не виробляють Омега-3? Вони отримують їх, споживаючи багаті поживними речовинами водорості. Тож пропустіть середню рибу та отримуйте свої Омега-3 прямо з джерела, найбагатшого запасу природи, водоростей. Ми не видаляємо рибу чи криль з екосистеми для їх виробництва.

Використання

Приймати по 2 м’які таблетки на день.

Композиція

М’яка гелева оболонка: (кукурудзяний крохмаль, модифікований без ГМО, гліцерин, екстракт морських водоростей, сорбіт, очищена вода).

Не містить: цукру, желатину, горіхів, пшениці, дріжджів, пилку, молочних продуктів, прихованих добавок або штучних ароматизаторів чи барвників.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 60
Сума на порцію% добової норми
Калорії12
Загальний жир 1 г 1%*
Холестерин 22 мг 8%
Almega PL (з Nannochloropsis) 1100 мг
Загальний вміст омега жирних кислот 461 мг
Омега 3 жирні кислоти279 мг
EPA (ейкозапентаєнова кислота) 275 мг
Інші омега-3 4 мг
Омега 6 жирні кислоти 55 мг
Омега 7 жирні кислоти 99 мг
Омега 9 жирні кислоти 28 мг
Полярні ліпіди 165 мг
Хлорофіл17 мг
*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. †Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Водорослі (Аlgae)
iWi, Omega-3 DHA, Омега 3, 60 капсул
(5)
1477 грн.
Доставка