Econugenics, Падма Басик, Padma Basic, 180 капсул

Код: 25987
Фото товару Econugenics, Падма Басик, Padma Basic, 180 капсул
Фото складу Econugenics, Падма Басик, Padma Basic, 180 капсул
Фото використання Econugenics, Падма Басик, Padma Basic, 180 капсул
Основне фото товара Econugenics, Падма Басик, Padma Basic, 180 капсул
5341 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 18.09.2024, без передоплати
Підтримка серцево-судинної системи та суглобів. Покращення кровообігу та рухливості. Здоровя імунної системи. Здоровя зубів. Дієтична добавка. У блістерній упаковці для безпеки та довшого зберігання. Без глютену. Без ГМО. Понад 30 опублікованих клінічних досліджень. Рекомендовано ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.16 кг

Econugenics Padma Basic 180 капсул

Econugenics, Падма Басик, Padma Basic, 180 капсул

Опис

Понад 50 років опублікованих досліджень і клінічної підтримки

Швейцарська формула Padma Basic є однією з найбільш досліджених на сьогодні. Вона заснована на класичному тибетському препараті для здоров’я серцево-судинної та імунної систем, а також життєвої сили.

Понад 30 клінічних досліджень демонструють ефективні корисні властивості продуктів Padma Basic для кровообігу та здоров’я серцево-судинної системи, рухливості, комфортної роботи ніг і суглобів, оптимальної імунної реакції, антиоксидантної активності тощо. 19 цінних рослинних компонентів, багатих на антиоксиданти та фітонутрієнти, які підтримують роботу всього організму й мають комплексні корисні властивості для здоров’я та життєвої енергії в довгостроковій перспективі.

Гарантована висока якість і чистота

Продукція PADMA BASIC виробляється у Швейцарії та проходить суворий контроль якості, що відповідає стандартам належної виробничої практики (GMP). Це забезпечує найвищу якість, чистоту й ефективність у кожній капсулі.

Використання

Як дієтичну добавку для максимальної підтримки приймати по 3 капсули двічі на день. З метою профілактики приймати 1 капсулу двічі на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Композиція

Желатинова капсула, діоксид силікону.

Склад:
Розмір порції: 3 капсули
Порцій в упаковці: 60
Кількість речовини у порції% добової норми
Запатентована суміш натуральних інгредієнтів: корінь окландії, ісландський мох, плід німу (Azadirachta indica), плід кардамону, фрукт Chebulic Myrobalan (Terminalia chebula), деревне серце червоного Сандерса (Pterocarpus santalinus), фрукт запашного перцю, плід дерева Bael (Aegle marmelos), кальцій Сульфат, надземна частина коломбини (Aquilegia vulgaris), корінь солодки, надземна частина подорожника англійського, надземна частина споришу (Polygonum aviculare), надземна частина перстачу золотистого (Potentilla aurea), квітка гвоздики, надземна частина Heartleaf Sida, кореневище лілії воскресної (Kaempferia galanga) , корінь валеріани, лист салату (Lactuca sativa), квітка календули, натуральна камфора (Cinnamomum camphora)1206 мг
Денна цінність не встановлена. Не є значним джерелом кальцію.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)