Liver Efficiency Formula, Підтримка Печінки, 30 капсул

Код: 29255
Основне фото товара Liver Efficiency Formula, Підтримка Печінки, 30 капсул
(5)
621 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Підтримує оптимальний рівень антиоксидантів у метаболізмі печінки. Харчова добавка. Сертифікат LE без ГМО. Печінка є великим залозистим органом, функції якого включають розкладання еритроцитів, синтез білка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Life Extension Підтримка Печінки 30 капсул

Liver Efficiency Formula, Підтримка Печінки, 30 капсул

Опис

Печінка є великим залозистим органом, функції якого включають розкладання еритроцитів, синтез білка плазми, виробництво гормонів, секрецію жовчі та перетворення цукру в глікоген, який вона зберігає. Печінка також відповідає за переробку багатьох вітамінів і поживних речовин у форму, яка може бути використана організмом, а також за детоксикацію різних речовин. Сучасний спосіб життя передбачає щоденний вплив речовин, токсичних для нашого організму, що створює велике навантаження на печінку. Тому здорова печінка має вирішальне значення для добробуту. Певні ризики способу життя та медичні умови роблять ще більш важливим забезпечити підтримку печінки в її найкращому функціональному стані

Ваша печінка піддається постійному впливу вільних радикалів і особливо вразлива до розпаду мітохондрій. Зменшення вироблення клітинної енергії в печінці негативно впливає на зростаючий відсоток населення. Згідно з останніми оцінками, одна третина американців зараз потребує цілеспрямованої підтримки для здорової функції печінки.

Liver Efficiency Formula містить два найсучасніші молекулярні активатори, які, як показано, сприяють здоровій роботі печінки на клітинному рівні. Перший — це Schisandra chinensis, адаптогенна виноградна лоза, яка походить з Азії. Дослідження її проведено півстоліття та майже 400 опублікованих досліджень, які підтверджують її переваги для всієї системи. Дослідники виявили, що лігнани у плодах лимонника спеціально підтримують здоровий рівень глутатіону — власної системи антиоксидантного захисту клітини. У доклінічних дослідженнях було показано, що біологічно активні сполуки лимонника легко засвоюються в усіх відділах кишечника. Дослідження на тваринах показали, що лимонник значно покращує рівень глутатіону у виснажених клітинах печінки.

Liver Efficiency Formula також містить Extramel, фруктовий концентрат, отриманий з дині без ГМО (Cucumis melo), природного джерела антиоксиданту супероксиддисмутази або SOD — одного з найпотужніших нейтралізаторів вільних радикалів в організмі людини. Ефективність і безпека Extramel підтверджені опублікованими клінічними дослідженнями. У плацебо-контрольованому дослідженні група з 70 добровольців у віці 30-55 років, які приймали 10 мг Extramel на день, відчула значно більший рівень енергії, покращення фізичної працездатності та покращення настрою вже через чотири тижні.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) капсулі щодня з їжею або без їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Бета-циклодекстрин, рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеаринова кислота.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Екстракт лимонника (плоди) [стандартно до 9% від загальної кількості лимонника250 мг
Extramel концентрат м’якоті дині (фрукти) (забезпечує 140 МО СОД)10 мг
Денна цінність не встановлена
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка печінки (Liver Support)
NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol, Нікотинамід рибозид НАД...
(5)
2583 грн
Доставлення