Irwin Naturals, CoQ10-Plus, Коензим Q-10, 60 капсул

Код: 30016
Фото товару Irwin Naturals, CoQ10-Plus, Коензим Q-10, 60 капсул
Фото складу Irwin Naturals, CoQ10-Plus, Коензим Q-10, 60 капсул
Фото використання Irwin Naturals, CoQ10-Plus, Коензим Q-10, 60 капсул
Основне фото товара Irwin Naturals, CoQ10-Plus, Коензим Q-10, 60 капсул
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Містить олію з насіння чіа. Оптимальна підтримка здоровя серця. BioPerine для кращого засвоєння. Містить вітамін D3, гінкго білоба, ресвератрол, рибячий жир. Дієтична добавка. Коензим Q10 CoQ10 це речовина, яка ще...
Вага: 0.35 кг

Irwin Naturals Коензим Q-10 60 капсул

Irwin Naturals, CoQ10-Plus, Коензим Q-10, 60 капсул

Опис

Коензим Q10 (CoQ10) — це речовина, яка може вироблятися в організмі природним шляхом. Він використовується клітинами, зокрема клітинами серця та крові, для вироблення енергії та як потужний антиоксидант для боротьби з вільними радикалами та оксидативним стресом. З віком рівень CoQ10 може знижуватися, тому ми розробили багатокомпонентну добавку для здоров’я серця CoQ10-Plus Optimum Heart Health. Ця унікальна добавка містить запатентований BioPerine для кращого поглинання інгредієнтів.

CoQ10-Plus Optimum Heart Health також містить широкий спектр інгредієнтів, включно з CoQ10 і вітаміном D3, які підтримують загальне здоров’я серця. Також до складу добавки входять риб’ячий жир та олія насіння чіа, які містять омега-3. Цей продукт містить численні рослинні інгредієнти, як-от ягоди глоду, гінкго білоба, каєнський перець і готу колу, які часто використовують у традиційних засобах для підтримки здоров’я серцево-судинної системи. Цей продукт можна вживати щодня для підтримки загального здоров’я серця.

Переваги нашого продукту

Гелеві капсули з рідиною. Капсули легко ковтати, поживні речовини, що в них містяться, швидко вивільняються. Інші форми постачання можуть містити зв’язувальні речовини й наповнювачі, які не мають поживної цінності й можуть викликати розлад шлунку. Покращені капсули з рідиною забезпечують оптимальну систему постачання.

Гарантія якості. Компанія Irwin Naturals прагне створювати максимально якісні продукти для здоров’я. Ми проводимо випробування наших продуктів на відповідність стандартам, щоб забезпечити їхню чистоту й дієвість.

Запатентований BioPerine. Спеціальний комплекс BioPerine підвищує біодоступність, покращує засвоєння та ефективність багатьох поживних речовин.

Використання

Дорослим приймати по дві (2) капсули з рідиною на день під час їжі, запиваючи повною склянкою (240 мл чи 8 унцій) води.

Композиція

Желатин, очищена вода, гліцерин, бджолиний віск, аннато (барвник)., соєвий лецитин, декстрин, діоксид кремнію, мальтодекстрин і діоксид титану (барвник).

Містить рибу (анчоус, сардину), сою.

Без консервантів.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 капсули з рідиною
Порцій в упаковці: 30
Кількість в 1 порції% від добової норми
Калорії15
Усього жирів1 рік1 %
Холестерин5 мг2%
Усього вуглеводів1 рік
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)