Douglas Laboratories, Relora-Plex, Релора, 60 капсул

Код: 31616
Фото товару Douglas Laboratories, Relora-Plex, Релора, 60 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Relora-Plex, Релора, 60 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Relora-Plex, Релора, 60 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Relora-Plex, Релора, 60 капсул
(5)
2653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Під час стресових ситуацій нерідко виникають тимчасові проблеми з психічним функціонуванням. Стрес може змусити ваші наднирники виділяти надлишок кортизолу, що може спричинити розпад мязового білка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Релора 60 капсул

Douglas Laboratories, Relora-Plex, Релора, 60 капсул

Опис

Під час стресових ситуацій нерідко виникають тимчасові проблеми з психічним функціонуванням. Стрес може змусити ваші наднирники виділяти надлишок кортизолу, що може спричинити розпад м’язового білка та вивільнення певних амінокислот, які утворюють глюкозу. Надлишок глюкози в крові може перетворитися на справжню проблему. Надмірна секреція кортизолу протягом тривалого періоду часу може спричинити неправильне функціонування серцево-судинної, імунної, метаболічної та неврологічної систем. Прийом добавки, як-от Relora-Plex від Douglas Laboratories, може допомогти вам підтримувати нормальний рівень кортизолу.

Кожна вегетаріанська капсула Relora-Plex містить унікальну трав’яну суміш, яка підтримує психічні функції під час стресу. Ці трави також можуть сприяти загальному здоров’ю. Деякі інгредієнти цієї добавки включають:

Одна пляшка Relora-Plex від Douglas Labs містить 60 капсул‚ що є місячним запасом, якщо приймати згідно з інструкцією. Рекомендоване дозування становить дві капсули на день, якщо інше не призначено лікарем.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

2 вегетаріанські капсули містять: Relora ......................................... ............500 мг (запатентована суміш рослинних екстрактів магнолії лікарської та кори Phellodendron amurense) Вітамін B-1 .............. ................................... 10 мг вітаміну B-2 ......... ............................................ 10 мг ніацинаміду ..... .............................................. 10 мг вітаміну B-6 .. .............................................. 10 мг вітаміну B12 .............................................. 100 мкг фолієвої кислоти Кислота ................................................. 200 мкг

Дозування

Дорослі приймають по 2 капсули на день або за призначенням лікаря.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Релора (Relora)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH, Убіхінол, 30 капсул
(5)
3674 грн
У наявності