Douglas Laboratories, Magnesium Taurate 400 mg, Магній Таурат, 120 таблеток

Код: 31654
Фото товару Douglas Laboratories, Magnesium Taurate 400 mg, Магній Таурат,...
Фото складу Douglas Laboratories, Magnesium Taurate 400 mg, Магній Таурат,...
Фото використання Douglas Laboratories, Magnesium Taurate 400 mg, Магній Таурат,...
Основне фото товара Douglas Laboratories, Magnesium Taurate 400 mg, Магній Таурат,...
(5)
1573 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Чи отримуєте ви всі мінерали, необхідні вашому організму? Якщо ваші кістки вразливі до переломів або переломів, або якщо ваші суглоби часто болять, можливо, вам не ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 310539979907
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Магній Таурат 120 таблеток

Douglas Laboratories, Magnesium Taurate 400 mg, Магній Таурат, 120 таблеток

Опис

Чи отримуєте ви всі мінерали, необхідні вашому організму? Якщо ваші кістки вразливі до переломів або переломів, або якщо ваші суглоби часто болять, можливо, вам не вистачає важливого компонента здорового харчування.

Хоча про нього не багато заголовків, магній є одним із тихих героїв загального добробуту. Магній будує кістки, регулює роботу серця, зміцнює зуби та ясна, запобігає болю та скутості суглобів.

Понад 300 ферментів у вашому тілі залежать від магнію. Ось чому початок нових тренувань, незважаючи на численні переваги, зазвичай призводить до легкого дефіциту магнію. Збільшення споживання мінералу може бути гарною ідеєю, якщо ви фізично активні; у поєднанні з тауратом магній може зменшити напругу та дозволити м’язам досягти глибшого стану розслаблення для відновлення та росту.

Горіхи та зернові є хорошими дієтичними джерелами магнію, як і квасоля, риба та темно-зелені овочі. Хоча багато хто з нас може отримати потрібний нам магній з дієтичних джерел, Magnesium Taurate 400 від Douglas Laboratories був розроблений спеціально для максимального засвоєння в клітинах і розподілу по всьому тілу. Це може допомогти зменшити тривогу, покращити здоров’я серця, зменшити м’язову втому, покращити нічний сон та зміцнити імунну систему.

Залежно від того, що йому потрібно, ваше тіло може використовувати магній як легкий седативний засіб, антацид або як антисептик. Люди з чутливими системами можуть бути впевнені, що ці таблетки не містять дріжджів, пшениці, кукурудзи, молочних продуктів, сої, натрію або штучних барвників і ароматизаторів.

Одна пляшка Magnesium Taurate 400 забезпечує 30-денний запас при прийомі в рекомендованій дозі чотирьох капсул на день під час їжі.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Магній (у вигляді таурату магнію) 400 мг / 95% % добової норми (DV) Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, дикальцій фосфат, покриття (гіпромелоза, гліцерин), стеаринова кислота, рослинна стеарат, кроскармелоза натрію та діоксид кремнію Без глютену / без ГМО

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 4 таблетки на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. ЗБЕРІГАЙТЕ В МЕРІ ДОСТУПНОСТІ ДІТЕЙ. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній Таурат (Magnesium Taurate)