Vinpocetine 20 mg, Підтримка мозку, 120 капсул

Код: 31754
Фото товару Vinpocetine 20 mg, Підтримка мозку, 120 капсул
Фото складу Vinpocetine 20 mg, Підтримка мозку, 120 капсул
Фото використання Vinpocetine 20 mg, Підтримка мозку, 120 капсул
Основне фото товара Vinpocetine 20 mg, Підтримка мозку, 120 капсул
(5)
3001 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Ваша память і ваша здатність мислити й навчатися є частиною належної роботи мозку. Коли ви стаєте старше, у вас може спостерігатися деяка втрата памяті та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка мозку 120 капсул

Vinpocetine 20 mg, Підтримка мозку, 120 капсул

Опис

Ваша пам’ять і ваша здатність мислити й навчатися є частиною належної роботи мозку. Коли ви стаєте старше, у вас може спостерігатися деяка втрата пам’яті та погіршення когнітивних функцій. Здорове харчування та фізичні вправи можуть допомогти підтримувати ваше тіло та розум у формі.

Крім того, ви можете спробувати додати вінпоцетин до свого щоденного раціону, оскільки він може посилити та захистити гостроту розуму від наслідків старіння. Дослідження показують, що вінпоцетин може допомогти функції мозку, збільшуючи приплив крові до певних частин мозку. Вінпоцетин - це хімічна сполука, яка походить від вінкаміну, який отримують з рослини барвінку (vinca major).

Як дієтичну добавку люди використовують вінпоцетин для підтримки пам’яті та когнітивних навичок. Це також може полегшити легке запаморочення, випадання волосся та запалення легенів; його позитивний вплив на запаморочення може бути обумовлений його здатністю розширювати кровоносні судини мозку.

Вінпоцетин 20 мг забезпечує здорову дозу вінпоцетину, який є основним інгредієнтом цієї добавки. Формула в кожній овочевій капсулі може дозволити вам запам’ятовувати більше з віком, сприяючи збереженню рухових навичок. Нарешті‚ це може забезпечити протизапальну дію на весь організм.

Рекомендоване дозування: 20 мг вінпоцетину — одна-три капсули на день, розділені на прийоми з їжею та щонайменше вісім унцій води. Однієї пляшки вінпоцетину на 120 капсул вистачить приблизно на один місяць у рекомендованій дозі.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вінпоцетин 20 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-3 капсули в день, розділеними дозами, під час їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності