Pure Encapsulations, Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул

Код: 31827
Фото товару Pure Encapsulations, Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 120...
Фото складу Pure Encapsulations, Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 120...
Фото використання Pure Encapsulations, Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 120...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 120...
(5)
8009 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Кріль — крихітний океанський ракоподібний, але він має велику поживну цінність. Ця форма молюсків містить як омега-3, так і омега-6 жирні кислоти, які можуть допомогти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Олія Антарктичного Кріля 120 капсул

Pure Encapsulations, Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул

Опис

Кріль — крихітний океанський ракоподібний, але він має велику поживну цінність. Ця форма молюсків містить як омега-3, так і омега-6 жирні кислоти, які можуть допомогти підтримати когнітивні функції та покращити пам’ять. Оскільки він здатний краще долати гематоенцефалічний бар’єр для ефективного поглинання, кріль працює для зміцнення нейронної тканини мозку; крім того, оскільки воно містить хороший баланс жирних кислот, масло криля також може підтримувати функцію тромбоцитів і здоров’я серцево-судинної системи.

Krill-plex містить масло криля, отримане з антарктичного криля. Ці м’які гелі є зручним способом гарантувати, що ви отримуєте ці необхідні сполуки у своєму раціоні, які також можуть сприяти комфорту та гнучкості суглобів, працюючи над боротьбою із запаленням.

Krill-plex є комплексом фосфоліпідів, антиоксидантів і незамінних жирних кислот; на додаток до EPA і DHA, він також містить астаксантин. Його фосфоліпідний профіль складається з фосфатидилетаноламіну, фосфатидилінозитолу та фосфатидилхоліну; у поєднанні з жирними кислотами в цій добавці він подібний до фосфоліпідів людського мозку. Ось чому це може допомогти захистити вашу шкіру від руйнівного впливу навколишнього середовища та впливу сонця.

Жінкам під час менструації особливо корисна олія криля, така як Krill-plex. Омега-3 можуть пом’якшувати роботу нейромедіаторів, простагландинів і гормонів. Як наслідок, вони можуть допомогти вам почуватися краще — як фізично, так і емоційно — під час менструальних періодів. Однак ви можете отримати вигоду в будь-який час місяця!

Приймайте дві м’які капсули щодня під час сніданку протягом першого місяця; потім приймайте одну м'яку капсулу на день. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки «Krill-plex» на 120 м’яких капсул має вистачити приблизно на три місяці.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеподібні капсули Порцій в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 5 Калорій з жиру 5 Загальний жир 0,5 г / 1% жиру криля (з молюсків) 1‚000 мг / * Забезпечення: Омега-3 жирні кислоти 300 мг / * EPA 150 мг / * DHA 90 мг / * Фосфоліпіди 400 мг / * Астаксантин 0,75 мг / * *Денна норма не встановлена. Відсоток добових норм на основі дієти з 2‚000 калорій. Ваші добові норми можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин, гліцерин, вода, сорбіт, етилванілін). Містить молюсків (кріль). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, забруднювачів навколишнього середовища або доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули щодня під час сніданку протягом одного місяця, а потім одну капсулу або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Люди з алергією на морепродукти, коагулопатією або приймають антикоагулянти чи інші ліки повинні повідомити свого лікаря та пройти обстеження перед прийомом дієтичних добавок. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить молюсків (кріль).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія Антарктичного Кріля (Krill Oil)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності