Klaire Labs SFI, GastroThera Powder, Ферменти, 360 г

Код: 32001
Фото товару Klaire Labs SFI, GastroThera Powder, Ферменти, 360 г
Фото складу Klaire Labs SFI, GastroThera Powder, Ферменти, 360 г
Фото використання Klaire Labs SFI, GastroThera Powder, Ферменти, 360 г
Основне фото товара Klaire Labs SFI, GastroThera Powder, Ферменти, 360 г
(5)
3063 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
GastroThera забезпечує значну підтримку всього шлунково-кишкового тракту, задовольняючи енергетичні потреби слизової оболонки кишечника, структурний склад кишкових і кишкових клітин, баланс мікроорганізмів, а також виробництво захисних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Ферменти 360 г

Klaire Labs SFI, GastroThera Powder, Ферменти, 360 г

Опис

GastroThera забезпечує значну підтримку всього шлунково-кишкового тракту, задовольняючи енергетичні потреби слизової оболонки кишечника, структурний склад кишкових і кишкових клітин, баланс мікроорганізмів, а також виробництво захисних секретів кишкового слизу. GastroThera посилює дії полівітамінних формул MultiThera за допомогою амінокислоти глутаміну, основного палива для функціонування кишкових клітин, щоб допомогти задовольнити високі енергетичні потреби шлунково-кишкового тракту, печінки та імунної системи в періоди фізіологічного стресу та транспортувати аміак до нирок. для виділення. Акація та інулін додають розчинні волокна, які легко зброджуються в коротколанцюгові жирні кислоти, які підтримують ріст корисних бактерій, сприяють поглинанню води та підтримують функцію клітин товстої кишки. N-Ацетил-D-Глюкозамін допомагає утворювати кишкові слизові виділення, які захищають кишкові тканини та допомагають їжі проходити через шлунково-кишковий тракт. GastroThera можна приймати регулярно або періодично для поживної підтримки функції шлунково-кишкового тракту та часто використовується з пробіотичними добавками.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 6 грамів) Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 25 Загальна кількість вуглеводів L-глютаміну (у вільній формі) 5‚000 мг / Клітковина акації (Acacia senegal) (камедь ексудату кори) 500 мг / Інулін (екстракт цикорію) (корінь) 250 мг / N-ацетил-D-глюкозамін 250 мг / Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: немає. Містить молюсків (креветки/краби). Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, горіхи, арахіс, пшениця, глютен, соєві боби та кукурудза. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

1 мірна ложка щодня, змішана з водою, соком, їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла. Застереження щодо алергенів: містить молюсків (креветки/краби).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Klaire Labs SFI, Equazen Vitaspectrum, Вітаспектрум, 146 г
(5)
2223 грн
Доставлення
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн
Доставлення