Pro-Flora Immune with Probiotic Pearls Technology, Пробіотики, 30 капсул

Код: 32113
Фото товару Pro-Flora Immune with Probiotic Pearls Technology, Пробіотики, 30
Фото складу Pro-Flora Immune with Probiotic Pearls Technology, Пробіотики, 30
Фото використання Pro-Flora Immune with Probiotic Pearls Technology, Пробіотики, 30
Основне фото товара Pro-Flora Immune with Probiotic Pearls Technology, Пробіотики, 30
1309 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Захист вашої імунної системи є життєво важливим, якщо ви хочете прожити довге та здорове життя. Якщо ваша імунна система слабка, вона не в змозі ефективно ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Пробіотики 30 капсул

Pro-Flora Immune with Probiotic Pearls Technology, Пробіотики, 30 капсул

Опис

Захист вашої імунної системи є життєво важливим, якщо ви хочете прожити довге та здорове життя. Якщо ваша імунна система слабка, вона не в змозі ефективно захистити ваше тіло від вірусів та інших шкідливих загарбників.

Ви можете зміцнити імунітет кількома способами, і ваша дієта відіграє важливу роль у цьому процесі. Наприклад, такі продукти, як апельсини, полуниця та грейпфрут, містять багато вітаміну С, який, як відомо, підтримує імунну систему. Однак, можливо, ви їсте недостатньо цих продуктів щодня; можливо, їх важко знайти цілий рік‚ занадто дорого‚ або просто не подобається смак. На щастя, зручна добавка може забезпечити вас вітаміном С, якого потребує ваше тіло.

Pro-Flora Immune with Probiotic Pearls від Integrative Therapeutics може покращити вашу імунну систему, а також ваш загальний стан здоров’я. Ці капсули мають багато переваг для здоров’я, включаючи потенціал для сприяння здоровому росту клітин у товстій кишці та здатність покращувати баланс мікрофлори в кишечнику. Кожна капсула містить такі інгредієнти та пробіотики, як:

Приймайте одну капсулу Pro-Flora Immune з пробіотичними перлами Integrative Therapeutics один раз на день з їжею або без неї. Однієї пляшки Pro-Flora Immune with Probiotic Pearls вистачить приблизно на місяць, якщо ви приймаєте рекомендовану дозу.

Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Therapeutics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / Запатентована пробіотична суміш 7 мг / Забезпечує 1 мільярд КУО Bifidobacterium lactis Bl-04‚ Lactobacillus plantarum LP-115‚ L. acidophilus NCFM‚ B. longum BB536 Лактоферин (молоко) 10 мг / Денна норма (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: пальмова олія, рибний желатин (тилапія), гліцерин, соєвий лецитин, діоксид кремнію, пектин. Містить молоко, сою та рибу (тілапію). Не містить цукру, солі, пшениці, глютену, штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.

Дозування

Приймати по 1 капсулі в день, запиваючи водою або улюбленим напоєм, або за рекомендацією лікаря. Можна приймати незалежно від прийому їжі.

Запобіжні заходи

Не розжовуйте і не подрібнюйте. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігайте в прохолодному, сухому місці. За бажанням можна охолодити. Якщо ви приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Цей продукт має блістерну плівку, яка захищає від пошкоджень. Не використовуйте, якщо фольга або пластик пробиті. Застереження щодо алергенів: містить молоко, сою та рибу (тилапію).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення