Pure Encapsulations, Емотионал Веллнесс, Emotional Wellness, 120 капсул

Код: 32459
Фото товару Pure Encapsulations, Емотионал Веллнесс, Emotional Wellness, 1...
Фото складу Pure Encapsulations, Емотионал Веллнесс, Emotional Wellness, 1...
Фото використання Pure Encapsulations, Емотионал Веллнесс, Emotional Wellness, 1...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Емотионал Веллнесс, Emotional Wellness, 1...
(5)
7873 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Емоційне здоров’я є хорошим джерелом гальмівного нейромедіатора ГАМК (гамма-аміномасляної кислоти), який може сприяти відчуттю релаксації. Ця добавка також містить L-теанін, амінокислоту, яка може додатково сприяти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Emotional Wellness 120 капсул

Pure Encapsulations, Емотионал Веллнесс, Emotional Wellness, 120 капсул

Опис

Емоційне здоров’я є хорошим джерелом гальмівного нейромедіатора ГАМК (гамма-аміномасляної кислоти), який може сприяти відчуттю релаксації. Ця добавка також містить L-теанін, амінокислоту, яка може додатково сприяти підвищенню виробництва альфа-хвиль.

5-гідрокситриптофан (5-HTP) — це хімічна речовина, яка міститься в кожній капсулі Emotional Wellness. 5-HTP служить попередником для інших нейромедіаторів у мозку. Нейротрансмітери, такі як адреналін, норадреналін, дофамін і серотонін, потенційно можуть сприяти здоровому настрою; вони також можуть відігравати роль у регулюванні циклів сну/неспання та ендокринної діяльності.

Тим часом амінокислота L-тирозин може підтримувати пам’ять і когнітивні функції під час випадкових періодів стресу, тоді як вітамін B6 може підтримувати нормальну нервову функцію.

Emotional Wellness також містить натуральні екстракти квітки пасифлори та родіоли рожевої, оскільки ці трави можуть допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з легким занепокоєнням або нервозністю.

Приймайте від однієї до трьох капсул на день між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка Emotional Wellness із 120 капсул має тривати від 40 днів до приблизно чотирьох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату (активований B6) 6,7 мг / 394% 5-гідрокситриптофан 100 мг / * L-тирозин (вільна форма) 100 мг / * ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) 200 мг / * L-теанін 100 мг / * Екстракт родіоли (Rhodiola rosea) (корінь) 100 мг / * (стандартизований для вмісту 3% загальних розавінів і мінімум 1% салідрозидів) Пасифлора (Passiflora incarnata ) ) екстракт (надземні частини) 85 мг / * (стандартизований для вмісту 3,5% вітексинов) *Денна норма не встановлена : вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ без глютену‚ не містить ГМО та гіпоалергенний

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день між прийомами їжі. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАЙТЕ В ПРОХОЛОДНОМУ СУХОМУ МІСЦІ. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, особливо психіатричні, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не застосовувати одночасно з антидепресантами. Тримайте в недоступному для дітей місці. Використання лише захисної пломби неушкоджене. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності