ПуреДефенз, PureDefense Chewables Natural Mango Flavor, 120 таблеток

Код: 32587
Фото товару ПуреДефенз, PureDefense Chewables Natural Mango Flavor, 120 табле
Фото складу ПуреДефенз, PureDefense Chewables Natural Mango Flavor, 120 табле
Фото використання ПуреДефенз, PureDefense Chewables Natural Mango Flavor, 120 табле
Основне фото товара ПуреДефенз, PureDefense Chewables Natural Mango Flavor, 120 табле
2288 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Що це? Жувальні таблетки PureDefense забезпечують загальний імунний захист і підтримку здоровя верхніх дихальних шляхів у чудовій на смак жувальній таблетці. Функції включають Для дітей від 2 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations PureDefense Chewables Natural Mango Flavor 120 таблеток

ПуреДефенз, PureDefense Chewables Natural Mango Flavor, 120 таблеток

Опис

Що це?

Жувальні таблетки PureDefense забезпечують загальний імунний захист і підтримку здоров’я верхніх дихальних шляхів у чудовій на смак жувальній таблетці.

Функції включають

Використання для жувальних продуктів PureDefense

Імунний захист: ферментат EpiCor Saccharomyces cerevisiae містить численні біологічно активні метаболіти, що зміцнюють імунітет, призначені для підтримки як вродженої, так і адаптованої імунної відповіді. Дослідження показують, що він посилює активацію природних клітин-кілерів, функцію В-клітин і Т-клітин, а також секреторний рівень IgA. У двох рандомізованих, подвійних сліпих, плацебо-контрольованих дослідженнях EpiCor забезпечив статистично значущу підтримку здоров’я верхніх дихальних шляхів і загального імунного здоров’я. Недавнє 12-тижневе рандомізоване подвійне сліпе плацебо-контрольоване дослідження показує, що EpiCor також може допомогти підтримувати здорову імунну відповідь на фактори навколишнього середовища. Екстракт бузини містить потужні антоціани, флавоноїди та поліфеноли, що зміцнюють імунітет. Дослідження показали статистично значущу підтримку імунітету в будь-якому віці. Вітамін С допомагає зміцнити імунний захист, підтримуючи проліферацію імунних клітин, активацію та функціонування, а також здорову функцію антиоксидантних ферментів. Ця формула містить вітамін С у вигляді ефіру С, природної, некислої водорозчинної форми вітаміну С, яка відрізняється своїм унікальним хімічним складом і біологічною активністю. Його виробляють за допомогою ексклюзивного процесу на водній основі, що призводить до суміші природних метаболітів вітаміну С, включаючи аскорбат, дегідроаскорбат і треонат.

Що таке джерело?

Аскорбат кальцію Ester-C отримують з аскорбінової кислоти (отриманої в результаті бродіння кукурудзи) і кальцію (елементарна руда). Комплекс сухих дріжджів Epicor отримано з Saccharomyces cerevisiae. Екстракт бузини отримують з плодів Sambucus nigra. Ксиліт отримують із качанів кукурудзи та очищають, щоб не містити кукурудзяного білка. З сосни отримують целюлозу. Lo Han отримують з екстракту плодів Momordica grosvenori. Натуральний вишневий ароматизатор отриманий з фруктів і містить мальтодекстрин, отриманий з кукурудзи.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 жувальні таблетки. Порційна упаковка: 60 ​​Кількість на порцію / вік 3 роки / вік 4+ Вітамін С (з аскорбату кальцію) 30 мг / 200% / 33% Кальцій (з аскорбату кальцію) 3 мг / Цинк (у вигляді цитрату цинку) ) 7,5 мг / 250% / 68% EpiCor сухий дріжджовий ферментатний комплекс (з Saccharomyces cerevisiae) 125 мг / / Бузина європейська (бузина) 100 мг / / (Sambucus nigra) екстракт (плоди) Кверцетин дигідрат 30 мг / / Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: ксиліт, целюлоза, натуральний ароматизатор манго з іншими натуральними ароматизаторами, аскорбілпальмітат, діоксид кремнію, екстракт лохана (Momordica grosvenorii) (фрукти) EpiCor є зареєстрованою торговою маркою Embria Health Sciences‚ LLC

Дозування

Як дієтичну добавку дітям віком від 3 років приймати по 2 жувальні таблетки на день під час їжі. Дорослим і дітям віком від 4 років приймати по 2 жувальні таблетки 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, зокрема імунодепресанти, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)