Multi-Probiotic Sinus Support, Пробіотики, 90 капсул

Код: 32657
Фото товару Multi-Probiotic Sinus Support, Пробіотики, 90 капсул
Фото складу Multi-Probiotic Sinus Support, Пробіотики, 90 капсул
Фото використання Multi-Probiotic Sinus Support, Пробіотики, 90 капсул
Основне фото товара Multi-Probiotic Sinus Support, Пробіотики, 90 капсул
2750 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Ми чули про те, наскільки корисними можуть бути пре- та пробіотики для здоровя шлунково-кишкового тракту. Чи знаєте ви, що вони також потенційно можуть допомогти вашим ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Пробіотики 90 капсул

Multi-Probiotic Sinus Support, Пробіотики, 90 капсул

Опис

Ми чули про те, наскільки корисними можуть бути пре- та пробіотики для здоров’я шлунково-кишкового тракту. Чи знаєте ви, що вони також потенційно можуть допомогти вашим пазухам? Multi-Probiotic Sinus Support від Douglas Labs може запропонувати цілеспрямовану підтримку пазух з легкістю вегетаріанської капсули.

Multi-Probiotic Sinus Support від Douglas Labs пропонує чотири штами пробіотиків і пребіотичну клітковину scFOS, які можуть допомогти з підтримкою імунітету та підтримки пазух. Це пояснюється тим, що включені порції дружніх бактерій можуть зменшити ріст шкідливих мікробів і бактерій.

Ось чому цей препарат містить bifidobacterium bifidum, lactobacillus acidophilus, lactobacillus rhamnosus‚ тощо. Загалом ця запатентована суміш дає 7 мільярдів КУО пре- та пробіотичних порцій. Douglas Labs також містить N-ацетил-цистеїн (NAC), який може забезпечити ефективний антиоксидантний захист тканин носа та бронхів. Нарешті, біофлавоноїд кверцетин може допомогти підтримувати належний запальний баланс носа.

Замовляйте Multi-Probiotic Sinus Support від Douglas Labs у PureFormulas і допоможіть своїм пазухам захистити їх сьогодні. Пам’ятайте, ми пропонуємо безкоштовну доставку всіх замовлень!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула. Кількість порцій : 90 на порцію / Запатентована суміш (з вмістом 7 мільярдів КУО) 280 мг / N-ацетил-L-цистеїн, кверцетин, фруктоолігосахариди з коротким ланцюгом (NutraFlora scFOS), bifidobacterium bifidum, lactobacis llus acidophilus‚ lactobacillus rhamnosus‚ стрептокок термофільний. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула) і рослинний стеарат. Цей продукт НЕ містить дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, штучних консервантів, штучних ароматизаторів або генетично модифікованих організмів (ГМО).

Дозування

Приймати по 1 капсулі 3 рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (39°-77°F/4°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Після відкриття зберігати в холодильнику з щільно закритою кришкою. Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення