Douglas Laboratories, Taurine, L-Таурин, 100 капсул

Код: 32675
Фото товару Douglas Laboratories, Taurine, L-Таурин, 100 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Taurine, L-Таурин, 100 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Taurine, L-Таурин, 100 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Taurine, L-Таурин, 100 капсул
(5)
1195 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Ви знаєте переваги фізичних вправ, але отримати енергію, щоб почати і дотримуватися режиму тренувань, може бути важко. Ваше тіло створене для активності, і може почати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories L-Таурин 100 капсул

Douglas Laboratories, Taurine, L-Таурин, 100 капсул

Опис

Ви знаєте переваги фізичних вправ, але отримати енергію, щоб почати і дотримуватися режиму тренувань, може бути важко. Ваше тіло створене для активності, і може почати руйнуватися, коли ви не займаєтеся фізично. Ваш розум також страждає від сидячого способу життя, стає каламутним і повільним. Здорове харчування, достатній відпочинок і зволоження також є важливими; однак, ваше тіло може потребувати додаткового стимулювання.

Кофеїн може тимчасово збільшити енергію, але він також може зношувати вашу наднирникову систему, погіршувати сон і сприяти тривожності. Безпечна‚ натуральна альтернатива жорстким стимуляторам прагне підвищити працездатність вашого тіла, зміцнюючи його основні структури‚ сприяючи швидшому та ефективнішому відновленню. Тауринові капсули Douglas Laboratories також підтримують тканини, м’язи, очі та серцево-судинну систему.

Цей вегетаріанський продукт дає вам безпечний спосіб отримати енергію та зберегти здоров’я серця, мозку, м’яких тканин та очей. Таурин - незамінна амінокислота, яку ви отримуєте, вживаючи м'ясо та рибу. Він відіграє важливу роль у метаболізмі, а також у розвитку та формуванні м’язової тканини. Прийом цієї добавки може допомогти вам швидше відновитися після тренування. Це також потужний антиоксидант, який може допомогти зменшити пошкодження вільними радикалами‚ завдяки чому ваша шкіра може виглядати краще.

Кожна капсула містить 500 мг чистого таурину як єдиного активного інгредієнта. Одна пляшка таурину від Douglas Laboratories містить 100 рослинних капсул, яких має вистачити від одного до трьох місяців. Приймайте від однієї до трьох капсул на день з їжею, якщо інше не рекомендовано медичним працівником.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / Таурин 500 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула)‚ мікрокристалічна целюлоза‚ аскорбілпальмітат‚ діоксид кремнію. Без глютену / без ГМО.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день між прийомами їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Таурин (L-Taurine)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності