Douglas Laboratories, QÜELL Fish Oil Ultra DHA, ДГК, 60 капсул

Код: 32730
Фото товару Douglas Laboratories, QÜELL Fish Oil Ultra DHA, ДГК, 60 капс
Фото складу Douglas Laboratories, QÜELL Fish Oil Ultra DHA, ДГК, 60 капс
Фото використання Douglas Laboratories, QÜELL Fish Oil Ultra DHA, ДГК, 60 капс
Основне фото товара Douglas Laboratories, QÜELL Fish Oil Ultra DHA, ДГК, 60 капс
(5)
2733 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
QELLFish Oil - це надкритична олія, екстрагована CO2, у формі тригліцеридів, виготовлена в Німеччині виключно для Douglas Laboratories. Рибячий жир QELL є унікальним серед інших ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories ДГК 60 капсул

Douglas Laboratories, QÜELL Fish Oil Ultra DHA, ДГК, 60 капсул

Опис

QÜELLFish Oil - це надкритична олія, екстрагована CO2, у формі тригліцеридів, виготовлена ​​в Німеччині виключно для Douglas Laboratories. Риб’ячий жир QÜELL є унікальним серед інших риб’ячих жирів завдяки своїй критичній екстракції, чистоті, біодоступності та концентрації…

Критичне вилучення

Удосконалена технологія Supercritical CO2 є чудовим захистом від окислення. Метод екстракції риб’ячого жиру використовує менше тепла та відсутність хімічних розчинників порівняно з молекулярною дистиляцією, що призводить до меншої кількості небажаних утворень ізомерів і «чистішої» олії.

Критична чистота

Надкритична рідинна екстракція використовує CO2 (вуглекислий газ) замість кисню для м’якого вилучення жирних кислот‚ що також захищає їх від мікроорганізмів, які не можуть вижити без кисню. Риб’ячий жир QÜELL не містить хімічних консервантів, розчинників або небажаних сполук. Рівні важких металів і забруднюючих речовин значно нижчі за стандартні.

Критична біодоступність

Останні наукові дані показують, що тригліцеридна форма риб’ячого жиру засвоюється краще, ніж етиловий ефір. Останні дані показали, що омега-3 жирні кислоти, які доставляються у формі тригліцеридів, можуть призвести до підвищення рівня в плазмі та вищого індексу омега-3 порівняно з омега-3 жирними кислотами, які доставляються у формі етилових ефірів.

Критична концентрація

Багато риб’ячих жирів містять лише близько 30% омега-3 жирних кислот, з яких приблизно 18% припадає на EPA і 12% на DHA. Решта 70% - це різноманітна суміш інших компонентів. Іншими словами, звичайний риб’ячий жир містить менше третини бажаних активних інгредієнтів і більше двох третин «інших» компонентів. Ці інші компоненти можуть включати холестерин, омега-6 жирні кислоти, насичені жирні кислоти, продукти окислення та забруднювачі. Висококонцентрований риб’ячий жир, такий як QÜELL, містить принаймні 75% активних інгредієнтів, залишаючи менше місця для несуттєвих сполук.

Функції

Переваги омега-3 жирних кислот продовжують з’являтися, і численні організації охорони здоров’я в усьому світі рекомендують адекватне щоденне споживання EPA та DHA. Продовжує накопичуватися інформація, яка підтримує EPA та DHA у здоров’ї серцево-судинної системи, а також у багатьох інших сферах, включаючи неврологічне здоров’я, здоров’я зору та здоров’я суглобів. DHA відіграє важливу роль у структурній цілісності нейронних мембран. DHA необхідна для неврологічного та зорового розвитку та життєво важлива під час вагітності для підтримки росту мозку плода та формування сітківки та зорової кори головного мозку. Оскільки DHA є найбільш поширеною жирною кислотою в мозку, достатня кількість DHA потрібна протягом дитинства та зрілого віку для тривалого функціонування. оптимальна функція. Низький рівень ДГК може негативно вплинути на поведінку та розумову працездатність, і це було пов’язано зі змінами у схильності, пам’яті, зорових та інших неврологічних параметрах.

Показання

Риб’ячий жир QÜELL Ultra DHA показаний тим особам, які бажають більш високого співвідношення DHA до EPA у невеликих, чистих та потужних м’яких капсулах для неврологічного, зору, материнства та загального здоров’я.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Калорії 10 Калорій з жиру 10 Загальний жир 1,25 г / 2% Омега-3 Надкритичний CO2 концентрат тригліцеридів 1‚250 мг / Забезпечення: DHA (докозагексаєнова кислота) 775 мг / EPA (ейкозапентаєнова кислота) 200 мг / Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула, з риби [тиляпії]), гліцерин, вода, змішані токофероли з натурального джерела, екстракт розмарину (листя). Цей продукт містить риб’ячий жир (анчоуси, сардини, скумбрія). Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, крохмалю, штучних консервантів, штучних ароматизаторів або генетично модифікованих організмів (ГМО).

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 2 м’які таблетки на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення. Застереження щодо алергенів: цей продукт містить риб’ячий жир (анчоуси, сардини, скумбрія).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ДГК (DHA)