Douglas Laboratories, Cal/Mag Citrate, Кальцій Магній, 250 капсул

Код: 32757
Фото товару Douglas Laboratories, Cal/Mag Citrate, Кальцій Магній, 250 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Cal/Mag Citrate, Кальцій Магній, 250 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Cal/Mag Citrate, Кальцій Магній, 250 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Cal/Mag Citrate, Кальцій Магній, 250 капсул
(5)
2129 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Ніколи не рано чи пізно почати серйозно ставитися до здоровя своїх кісток. Якщо ви готові почати робити належні кроки для досягнення цієї мети, ви можете ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Кальцій Магній 250 капсул

Douglas Laboratories, Cal/Mag Citrate, Кальцій Магній, 250 капсул

Опис

Ніколи не рано чи пізно почати серйозно ставитися до здоров’я своїх кісток. Якщо ви готові почати робити належні кроки для досягнення цієї мети, ви можете розглянути - на додаток до деяких інших змін у способі життя - харчову добавку, як Cal/Mag Citrate від Douglas Labs.

Cal/Mag Citrate складається з кальцію та магнію, двох важливих мінералів, які є надзвичайно важливими для підтримки здоров’я кісток.

Причина, чому так важливо, щоб ми давали своєму тілу достатню кількість кальцію, полягає в тому, що він відіграє роль у кількох ключових процесах, окрім просто здоров’я кісток. Наприклад, кальцій, як той тип, що міститься в Cal/Mag Citrate, частково відповідає за контроль м’язових скорочень. Крім того, перша відповідь нашої імунної системи лейкоцитів залежить від присутності кальцію в місці розірваної або пошкодженої тканини.

Тепер усе це стосується здоров’я кісток. Наші кістки, по суті, виконують функцію сховища кальцію. Таким чином, якщо в нашій крові недостатньо кальцію, наше тіло починає красти кальцій з наших кісток, щоб продовжити перераховані вище процеси. Саме для боротьби з цією проблемою розроблений Douglas Labs Cal/Mag Citrate, тому що з віком у нас зростає ризик розвитку остеопорозу, захворювання, спричиненого слабкими пористими кістками. Ця проблема особливо загострюється, якщо наше тіло викрадає кальцій з наших кісток.

Cal/Mag Citrate від Douglas Labs також складається з магнію (ще одного мінералу, який є невід’ємною частиною здоров’я кісток) і бору (який впливає на те, як наш організм використовує магній).

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію Кальцій...72 мг/7 (з 300 мг цитрату кальцію) Магній...48 мг/12 (з 300 мг цитрату мангезію) Бор...10 мкг (з цитрату бору) Добова норма не встановлена ​​Містить : целюлоза, желатин (капсула) і рослинний стеарат. Не містить: дріжджів, пшеничного глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослим приймати по 1 капсулі в день або за призначенням лікаря.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній (Calcium Magnesium)