Zinc Gummy Natural Blueberry Flavor, Цинк, 100 таблеток

Код: 32792
Фото товару Zinc Gummy Natural Blueberry Flavor, Цинк, 100 таблеток
Фото складу Zinc Gummy Natural Blueberry Flavor, Цинк, 100 таблеток
Фото використання Zinc Gummy Natural Blueberry Flavor, Цинк, 100 таблеток
Основне фото товара Zinc Gummy Natural Blueberry Flavor, Цинк, 100 таблеток
(5)
1468 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Цинк є кофактором для понад 300 ферментів і необхідний для широкого спектру фізіологічних функцій, включаючи регуляцію внутрішньоклітинних сигнальних шляхів у вроджених і адаптованих імунних клітинах. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Цинк 100 таблеток

Zinc Gummy Natural Blueberry Flavor, Цинк, 100 таблеток

Опис

Цинк є кофактором для понад 300 ферментів і необхідний для широкого спектру фізіологічних функцій, включаючи регуляцію внутрішньоклітинних сигнальних шляхів у вроджених і адаптованих імунних клітинах. Гомеостаз цинку особливо важливий для дозрівання та диференціації клітин, прогресування клітинного циклу та належного функціонування імунних клітин. Крім того, цинк підтримує захисну систему організму, сприяючи здоровому функціонуванню нейтрофілів, природних клітин-кілерів і Т-лімфоцитів.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 гумка Порція в упаковці: 100 Кількість на порцію / %DV Загальна кількість вуглеводів 1 г / 1%^ Загальний вміст цукру Включає цинк (у вигляді цитрату цинку) 12 мг / 109% натрію 10 мг / суміш органічних фруктів 25 мг / органічний Полуниця (Fragaria x ananasa) Фрукти‚ Органічна малина (Rubus ideaus) Фрукти‚ Органічна дика чорниця (Vaccinium angustifolium) Фрукти‚ Органічна вишня (Prunus cerasus) Фрукти‚ Органічний гранат (Punica granatum) Фрукти‚ Органічна журавлина (Vaccinium macrocarpon) Фрукти ^ Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: ізомальтоолігосахариди, вода, органічний тростинний цукор, пектин, лимонна кислота, натуральний чорничний ароматизатор з іншими натуральними ароматизаторами, цитрат натрію, барвник виноградного соку, органічний екстракт листя стевії, покриття (органічна соняшникова олія, карнаубський віск) Без глютену / Без ГМО

Дозування

Як дієтичну добавку діти віком від 4 років приймають по 1 жуйці щодня з їжею; дорослі приймають по 1 жуйці 1-2 рази на день з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цих продуктів. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цинк (Zinc)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH, Убіхінол, 30 капсул
(5)
3589 грн
У наявності