Douglas Laboratories, OcuTone, Підтримка здоров'я зору, 90 капсул

Код: 32820
Фото товару Douglas Laboratories, OcuTone, Підтримка здоров'я зору, 90 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, OcuTone, Підтримка здоров'я зору, 90 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, OcuTone, Підтримка здоров'я зору, 90 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, OcuTone, Підтримка здоров'я зору, 90 капсул
(5)
3904 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Ваші очі дуже важливі, правда? Очі постійно піддаються впливу дегенеративних елементів і вільних радикалів, з якими ми стикаємося щодня. Ви були б здивовані тим, наскільки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Підтримка здоров'я зору 90 капсул

Douglas Laboratories, OcuTone, Підтримка здоров'я зору, 90 капсул

Опис

Ваші очі дуже важливі, правда? Очі постійно піддаються впливу дегенеративних елементів і вільних радикалів, з якими ми стикаємося щодня. Ви були б здивовані тим, наскільки важливим може бути правильний набір ключових поживних речовин для підтримки здоров’я ваших очей.

Вегетаріанські капсули OcuTone від Douglas Labs містять антиоксидантні вітаміни, лютеїн, мікроелементи та амінокислоти, які можуть допомогти підтримувати правильне харчування очей. Лютеїн і бета-каротин можуть працювати як сильні антиоксиданти, які можуть захистити стрижневі клітини в наших очах від пошкодження вільними радикалами, викликаного світлом.

Вітаміни С і Е також захищають делікатні білки кришталика, запобігаючи виведенню шкідливих токсинів і здоров’ю клітин очей. OcuTone від Douglas Labs також містить таурин, амінокислоту, яка сприяє розподілу кальцію, а також може працювати як стабілізатор мембрани для очей.

Вегетаріанські капсули OcuTone від Douglas Labs також містять рослинний компонент екстракту чорниці та виноградних кісточок. Ці два компоненти забезпечують набір важливих флавоноїдів, які підтримують крихітні капіляри в наших очах. Це допомагає, можливо, покращуючи кровотік для збільшення живлення.

Щодня ви бачите світ завдяки цим працьовитим органам. Допоможіть їм підтримати вегетаріанські капсули OcuTone Douglas Labs. Замовте через PureFormulas сьогодні!

Офіційний сайт: http: //www. douglaslabs. com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін А 3‚000 мкг / 333% [100% у вигляді природного бета-каротину з D. salina] Вітамін С [у вигляді аскорбінової кислоти] 500 мг / 556% Вітамін Е [у вигляді d-альфа-токоферилсукцинату] Цинк [у вигляді монометіоніну цинку] 8 мг/ 55% селену [у вигляді амінокислотного комплексу селену] 50 мкг/ 91% лютеїну 15 мг/ N-ацетил-L-цистеїну 300 мг/ глутатіону [у вигляді L-глутатіону ‚ зменшено] 50 мг/ Таурин 300 мг/ Екстракт плодів чорниці [мін. 25% проантоціанідинів] 60 мг/ Екстракт виноградних кісточок [мін. 95% проантоціанідинів] 50 мг/ Денна норма (DV) не встановлена ​​Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат і діоксид кремнію Без глютену, без ГМО

Дозування

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку дорослі приймають по 3 вегетаріанські капсули щодня з їжею або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цієї добавки. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка здоров'я зору (Eye Health)