Douglas Laboratories, NeuroTone, Підтримка мозку, 120 таблеток

Код: 32833
Фото товару Douglas Laboratories, NeuroTone, Підтримка мозку, 120 таблеток
Фото складу Douglas Laboratories, NeuroTone, Підтримка мозку, 120 таблеток
Фото використання Douglas Laboratories, NeuroTone, Підтримка мозку, 120 таблеток
Основне фото товара Douglas Laboratories, NeuroTone, Підтримка мозку, 120 таблеток
(5)
5474 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Douglas Labs NeuroTone 120 таблетокУ нашому швидкому темпі життя ми переробляємо так багато. Ви коли-небудь відчували, що щось просто важко встигнути? Ваш мозок і нервова ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Підтримка мозку 120 таблеток

Douglas Laboratories, NeuroTone, Підтримка мозку, 120 таблеток

Опис

Douglas Labs NeuroTone 120 таблеток

У нашому швидкому темпі життя ми переробляємо так багато. Ви коли-небудь відчували, що щось просто важко встигнути? Ваш мозок і нервова система наполегливо працюють, щоб підтримувати вас. Функції пам’яті, пізнання та навчання важливі для основного здоров’я. Чи підтримуєте ви ці системи правильним харчуванням?

NeuroTone від Douglas Labs — це унікальна комбінація поживних речовин, яка потенційно може підтримувати функції мозку та нервової системи. Візьмемо, наприклад, L-глютамін. Ця амінокислота життєво важлива для синтезу двох важливих нейромедіаторів; L-глутамінова кислота та основний гальмівний нейромедіатор гамма-аміномасляна кислота. Ваш мозок використовує ці важливі сполуки для основного зв’язку між нервами.

DMAE надається в порції 100 мг і відповідає за дію як попередник холіну. Це важливо для синтезу ацетилхоліну, який є ще одним нейромедіатором, який має вирішальне значення для пильності та прийняття рішень. Ацетил-L-карнітин є ще однією поживною речовиною, яка може підтримувати збільшення церебрального кровотоку. Крім того, рослинні інгредієнти, такі як гінкго білоба, також можуть покращити кровообіг мозку для більшого рівня оксигенації. Усі ці можливі переваги можуть призвести до загального покращення пам’яті, пізнання та функцій навчання.

Усі інгредієнти NeuroTone від Douglas Labs у поєднанні зі здоровим харчуванням і способом життя можуть покращити певні аспекти здоров’я мозку та нервової системи. Замовте через PureFormulas сьогодні!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Ацетил-L-карнітин HCI 500 мг / Фосфатидилсерин (із сої) 50 мг / Екстракт листя гінкго білоба 80 мг / (Мінімум 24% флавонових глікозидів гінкго‚ мінімум 6 % терпенових лактонів) DMAE бітартрат 100 мг / Холін бітартрат 150 мг / Глутамін 500 мг / L-піроглутамінова кислота 250 мг / Тирозин 250 мг / Eleutherococcus senticosus (корінь) 150 мг / (Сухий екстракт, мін. 0,8% гінзенозидів) Зола екстракт кореня вагандхи 150 мг / (мінімум 7% вітанолідів, 1% алкалоїдів і 0,25 вітарину-А) Докозагексаєнова кислота (DHA з порошку мікроводоростей) 42 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, дикальцій фосфат, лецитин (із сої), діоксид кремнію, модифікована целюлозна камедь, стеаринова кислота та етилцелюлоза. Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, сої, натрію, крохмалю, штучних барвників, штучних консервантів або генетично модифікованих організмів (ГМО).

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 4 таблетки на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цієї добавки. Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)