Douglas Laboratories, Glucoset, Підтримка глюкози, 60 капсул

Код: 32874
Фото товару Douglas Laboratories, Glucoset, Підтримка глюкози, 60 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Glucoset, Підтримка глюкози, 60 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Glucoset, Підтримка глюкози, 60 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Glucoset, Підтримка глюкози, 60 капсул
(5)
2492 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Цукор є важливою частиною вашого раціону, оскільки це ваше основне джерело палива. Однак, коли доданий цукор споживається у великих кількостях, це може завдати шкоди. Він ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Підтримка глюкози 60 капсул

Douglas Laboratories, Glucoset, Підтримка глюкози, 60 капсул

Опис

Цукор є важливою частиною вашого раціону, оскільки це ваше основне джерело палива. Однак, коли доданий цукор споживається у великих кількостях, це може завдати шкоди. Він приєднується до білків і жирів у процесі, який називається глікацією, що може викликати утворення небажаних молекул, які називаються кінцевими продуктами прогресивного глікації (AGE). Ці AGE викликають ненормальну роботу білків і жирів, і вважається, що завдана ними шкода сприяє розвитку проблем зі здоров’ям і дискомфорту.

Glucoset від Douglas Laboratories може допомогти вам підтримувати здоровий рівень цукру в крові. Хоча ці капсули не можуть замінити будь-які ліки, які вам призначили, їх можна використовувати разом з ними під наглядом лікаря.

Деякі з поживних речовин у кожній вегетаріанській капсулі Glucoset включають:

Пляшка Glucoset від Douglas Labs містить 60 капсул, яких вистачить приблизно на 10 днів при рекомендованому дозуванні по дві капсули тричі на день.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www. douglaslabs. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 Вегетаріанські капсули порції на контейнер: 30 Кількість на порцію / Тіамін Пірофосфат 50 мг / 3133 % Біотін 2 « -L-цистеїн USP 500 мг / Gymnema Sylvestre 400 мг / (висушений екстракт листя‚ мінімум 25% гімнемових кислот) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза та рослинний стеарат. Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока/молочних продуктів, кукурудзи, цукру, крохмалю, штучних консервантів, штучних ароматизаторів або генетично модифікованих організмів (ГМО).

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 2 капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка глюкози (Glucose Support)