Stabilized R-Lipoic Acid Supreme, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Код: 33079
Фото товару Stabilized R-Lipoic Acid Supreme, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсу
Фото складу Stabilized R-Lipoic Acid Supreme, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсу
Фото використання Stabilized R-Lipoic Acid Supreme, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсу
Основне фото товара Stabilized R-Lipoic Acid Supreme, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсу
(5)
3300 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 04.06.2024, без передоплати
Вільні радикали є однією з найсерйозніших загроз для вашого здоровя і навіть життя. Більшість вільних радикалів є результатом процесу виробництва енергії. Вони також можуть утворюватися ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Альфа-ліпоєва кислота 60 капсул

Stabilized R-Lipoic Acid Supreme, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Опис

Вільні радикали є однією з найсерйозніших загроз для вашого здоров’я і навіть життя. Більшість вільних радикалів є результатом процесу виробництва енергії. Вони також можуть утворюватися через стрес, неправильне харчування, метаболізм та вплив токсинів навколишнього середовища. Якщо залишити на самоті розквітати, вільні радикали можуть атакувати та знищувати ваші клітини.

На щастя, вільним радикалам не дано волю руйнувати ваше тіло. З іншого боку, ваша імунна система виробляє антиоксиданти, які працюють для захисту ваших клітин від цих ворогів. У той же час вони намагаються відновити будь-яке пошкодження клітин, спричинене проникненням вільних радикалів. На жаль, деякі фактори, такі як дієта з низьким вмістом поживних речовин, стресовий спосіб життя та недосипання можуть призвести до виснаження антиоксидантів у вашому організмі; це може спричинити хвороби та захворювання.

Одним із найкращих способів збільшити запаси антиоксидантів є вживання продуктів, що містять альфа-ліпоєву кислоту, потужну антиоксидантну речовину. Було показано, що альфа-ліпоєва кислота усуває вільні радикали та підвищує імунітет, а також підтримує здоров’я шкіри та неврологічну функцію. Ви можете отримати достатню кількість альфа-ліпоєвої кислоти, вживаючи брокколі, червоне м’ясо, пивні дріжджі, шпинат і помідори. Якщо це не зручно, ви також можете приймати щоденну добавку.

Designs for Health Stabilized R-Lipoic Acid Supreme містить R-ліпоєву кислоту, яка є найчистішою формою. Цей продукт стабілізовано, що полегшує його засвоєння організмом. Окрім R-ліпоєвої кислоти, ця добавка містить ще дві важливі поживні речовини: біотин, вітамін комплексу B, який може підтримувати метаболічну функцію та сприяти росту здорових нігтів і волосся; і таурин‚ амінокислота, яка підтримує здоров'я серцево-судинної системи. Приймайте одну вегетаріанську капсулу Stabilized R-Lipoic Acid Supreme на день, якщо інше не вказано вашим лікарем.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www. designsforhealth. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / біотин 4000 мкг / 1333% таурин 500 мг / R-ліпоєва кислота 100 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), бікарбонат калію, рослинний стеарат, діоксид кремнію. Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-ліпоєва кислота (Alpha Lipoic ALA)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності