MSM Methylsulfonylmethane, Метилсульфонілметан МСМ, 240 капсул

Код: 33097
Фото товару MSM Methylsulfonylmethane, Метилсульфонілметан МСМ, 240 капсул
Фото складу MSM Methylsulfonylmethane, Метилсульфонілметан МСМ, 240 капсул
Фото використання MSM Methylsulfonylmethane, Метилсульфонілметан МСМ, 240 капсул
Основне фото товара MSM Methylsulfonylmethane, Метилсульфонілметан МСМ, 240 капсул
(5)
3247 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Ваше волосся, шкіра та нігті є прямим відображенням вашого загального здоровя. Вони першими відчувають проблеми, коли у вашому організмі є навіть невеликий дисбаланс, тому підтримувати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Метилсульфонілметан МСМ 240 капсул

MSM Methylsulfonylmethane, Метилсульфонілметан МСМ, 240 капсул

Опис

Ваше волосся, шкіра та нігті є прямим відображенням вашого загального здоров’я. Вони першими відчувають проблеми, коли у вашому організмі є навіть невеликий дисбаланс, тому підтримувати їхнє благополуччя важливо.

Важливо дотримуватися поживної дієти, яка забезпечить ваші нігті, шкіру та волосся необхідними поживними речовинами. Таким чином‚ ви можете забезпечити добре живлене волосся, сяючу шкіру, міцні нігті‚ та загальне здоров’я. Це особливо важливо для вашої шкіри, оскільки це найбільший орган людського тіла. Шкіра значною мірою відповідає за захист від токсинів і вільних радикалів. Наприклад, вплив будь-якої шкідливої ​​речовини зазвичай відображається на зовнішньому вигляді вашої шкіри; він може виглядати жовтуватим або прищастим.

Якщо ви відчуваєте труднощі з підтримкою правильного харчування за допомогою збалансованої дієти, ви можете розглянути можливість використання дієтичних добавок, таких як МСМ Designs for Health. Ці зручні вегетаріанські капсули можуть допомогти вам підтримувати здоровий вигляд, дотримуючись дієти, щоб забезпечити вас необхідною щоденною нормою багатьох вітамінів і мінералів.

МСМ забезпечує метилсульфонілметан‚ важливу органічну поживну речовину. Це може допомогти уповільнити появу видимих ​​ознак старіння на вашій шкірі, таких як зморшки. Це також допомагає зменшити стрес і знімає втому, сприяє здоров’ю суглобів, зменшуючи біль і скутість, а також підтримує здоров’я серцево-судинної системи.

Приймайте одну капсулу МСМ від Designs for Health щодня після їжі, якщо інше не призначено вашим лікарем. Якщо приймати в рекомендованих дозах, кожної пляшки з 240 капсул має вистачити приблизно на вісім місяців. Виглядай і почувайся краще сьогодні!

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / Метилсульфонілметан (МСМ) 1 г / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула) і рослинний стеарат. Продукт із гарантованою відповідністю GMP / виготовлений з інгредієнтів без ГМО / без глютену. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Метилсульфонілметан МСМ (MSM)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності