Designs for Health, Acetyl-L-Carnitine, Ацетил-L-карнітин гідрохлорид, 90 капсул

Код: 33120
Фото товару Designs for Health, Acetyl-L-Carnitine, Ацетил-L-карнітин гідр...
Фото складу Designs for Health, Acetyl-L-Carnitine, Ацетил-L-карнітин гідр...
Фото використання Designs for Health, Acetyl-L-Carnitine, Ацетил-L-карнітин гідр...
Основне фото товара Designs for Health, Acetyl-L-Carnitine, Ацетил-L-карнітин гідр...
(5)
2538 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Ніхто не хоче йти по життю, відчуваючи депресію або брак енергії. Якщо ви часто відчуваєте це, є способи з цим щось зробити. Не завжди легко ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Ацетил-L-карнітин гідрохлорид 90 капсул

Designs for Health, Acetyl-L-Carnitine, Ацетил-L-карнітин гідрохлорид, 90 капсул

Опис

Ніхто не хоче йти по життю, відчуваючи депресію або брак енергії. Якщо ви часто відчуваєте це, є способи з цим щось зробити. Не завжди легко підібрати правильне лікування, тому що є з чого вибрати. Багато підсилювачів енергії містять кофеїн, який у надмірних кількостях не корисний.

Було б гарною ідеєю знайти більш природний спосіб підвищити рівень енергії та підняти настрій. Ацетил-L-карнітин — це амінокислота, яку ваше тіло виробляє природним шляхом, але ви також можете приймати її як добавку, якщо ваше тіло виробляє недостатньо. Ця амінокислота була ретельно вивчена, і було показано, що вона підтримує психічне здоров’я.

Ацетил-L-карнітин від Designs for Health також може допомогти запобігти або уповільнити втрату пам’яті, особливо забудькуватість, яка іноді виникає з віком. Крім інших переваг для здоров’я, це також покращує роботу мозку та когнітивне мислення.

Acetyl-L Carnitine від Designs for Health не містить жодних активних інгредієнтів, крім самого ацетил-L-карнітину. Ось чому ви можете почуватися безпечніше, приймаючи його, знаючи, що ви отримуєте лише амінокислоту, яку ваш організм уже виробляє. Крім того, ця добавка ідеально підходить для вегетаріанців.

Одна пляшка Acetyl-L Carnitine містить 90 капсул, яких вистачає приблизно на три місяці при рекомендованому дозуванні однієї капсули на день.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / ацетил-L-карнітин 800 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула)‚ стеарати (рослинне джерело)‚ діоксид кремнію. Продукт із гарантованою відповідністю GMP / виготовлений з інгредієнтів без ГМО / без глютену. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Цей продукт не слід приймати людям з епілепсією або судомними розладами. Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ацетил-L-карнітин гідрохлорид (Acetyl-L-Carnitine HCI)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн.
У наявності