Plant Enzyme Digestive Formula, Ферменти, 90 капсул

Код: 33153
Фото товару Plant Enzyme Digestive Formula, Ферменти, 90 капсул
Фото складу Plant Enzyme Digestive Formula, Ферменти, 90 капсул
Фото використання Plant Enzyme Digestive Formula, Ферменти, 90 капсул
Основне фото товара Plant Enzyme Digestive Formula, Ферменти, 90 капсул
(5)
1593 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Неможливість правильно переварити їжу може бути небезпечною. Разом із діареєю, розладом травлення та здуттям живота це може спричинити дефіцит поживних речовин та інші серйозні проблеми. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Ферменти 90 капсул

Plant Enzyme Digestive Formula, Ферменти, 90 капсул

Опис

Неможливість правильно переварити їжу може бути небезпечною. Разом із діареєю, розладом травлення та здуттям живота це може спричинити дефіцит поживних речовин та інші серйозні проблеми. Те, як ваше тіло перетравлює їжу, яку ви їсте, багато в чому залежить від вашого раціону, але є й інші впливи: наприклад, певні розлади, які ускладнюють травлення. Хороша новина полягає в тому, що існує добавка, яка може значно полегшити травлення для вашого організму: травна формула Designs for Health Plant Enzyme Digestive Formula містить суміш інгредієнтів, які, як відомо, допомагають травленню.

Якщо ви підозрюєте, що у вас проблеми з шлунково-кишковим трактом, радимо звернутися за лікуванням. Правильне лікування може допомогти вам почуватись набагато краще фізично‚ а також може запобігти більш серйозним проблемам. Ваш лікар може допомогти вам визначити, чи є у вас проблеми з травленням, і підібрати хороший варіант лікування, якщо у вас є. Поговоріть з ним або нею про потенційні переваги травної формули рослинних ферментів. Деякі інгредієнти кожної вегетаріанської капсули включають:

Пляшка травної формули Plant Enzyme Digestive Formula містить 90 вегетаріанських капсул. Це повинно тривати приблизно один місяць, якщо приймати згідно з рекомендаціями. Рекомендоване дозування - одна капсула перед кожним прийомом їжі, але ви можете приймати більше капсул під час великих прийомів їжі. Завжди приймайте цю суміш з великою кількістю рідини.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / фірмова суміш PhytoENZ 105 мг / Амілаза, протеаза SP, протеаза, лактаза, глюкоамілаза, альфа-галактозидаза, бета-глюканаза, кисла протеаза, фітаза, целюлаза, геміцела аза, інвертаза, ліпаза. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, целюлоза (капсула) і рослинний стеарат. Продукт із гарантованою відповідністю GMP / виготовлений з інгредієнтів без ГМО / без глютену. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Приймайте по одній капсулі на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання. Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності