Lipotrienols RYR, Підтримка серця та судин, 60 капсул

Код: 33158
Фото товару Lipotrienols RYR, Підтримка серця та судин, 60 капсул
Фото складу Lipotrienols RYR, Підтримка серця та судин, 60 капсул
Фото використання Lipotrienols RYR, Підтримка серця та судин, 60 капсул
Основне фото товара Lipotrienols RYR, Підтримка серця та судин, 60 капсул
(5)
3431 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Здоровя серцево-судинної системи впливає на кожен аспект вашого існування. Хоча зміни способу життя, як-от збільшення фізичної активності та збалансоване харчування, можуть допомогти підтримати здоровя, цього ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Підтримка серця та судин 60 капсул

Lipotrienols RYR, Підтримка серця та судин, 60 капсул

Опис

Здоров'я серцево-судинної системи впливає на кожен аспект вашого існування. Хоча зміни способу життя, як-от збільшення фізичної активності та збалансоване харчування, можуть допомогти підтримати здоров’я, цього не завжди достатньо. Така натуральна добавка, як ліпотрієноли RYR від Designs for Health, може підтримати ваші зусилля щодо активного життя. Він містить комбінацію природних речовин, які діють чотирма способами для підтримки здоров’я серцево-судинної системи та життєвої сили.

Ці капсули можуть дозволити вашим артеріям стати більш гладкими та менш жорсткими, утримуючи ваше серце від необхідності працювати надто важко, щоб рухати кров по всьому тілу. Холестерин, воскоподібний жир, може накопичуватися вздовж стінок ваших артерій, спричиняючи їх жорсткість.

Lipotrienols RYR містить такі трави та поживні речовини:

Рекомендована доза Lipotrienols RYR від Designs for Health становить дві вегетаріанські капсули на день, якщо інше не рекомендовано вашим лікарем. Кожна пляшка Lipotrienols RYR забезпечує одномісячний запас у стандартній дозі.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Органічний червоний дріжджовий рис (Monascus purpureus) 1,2 г / Ізомери вітаміну Е (як DeltaGold дельта та гамма-токотрієноли) 100 мг / Лікопін 20 мг / Добова норма не встановлена. Інше Інгредієнти: целюлоза (капсула)‚ діоксид кремнію‚ рослинний стеарат. Не містить глютену, молочних продуктів або ГМО. Цей продукт може містити сою. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому відповідною GMP у США. Примітка: колір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Дозування

Приймайте дві капсули на день увечері під час їжі або за вказівкою лікаря. Для досягнення найкращих результатів не приймайте протягом шести годин після прийому добавки вітаміну Е, що містить d-альфа-токоферол.

Запобіжні заходи

Цей продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам. Рівень холестерину природним чином підвищується під час вагітності, щоб підтримувати необхідне збільшення виробництва гормонів. Зберігайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Зберігайте під наглядом медичного працівника. Зберігайте при кімнатній температурі. Лише для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка серця та судин (Cardio Support)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності