Designs for Health, CatecholaCalm, Підтримка стресу, 90 капсул

Код: 33184
Фото товару Designs for Health, CatecholaCalm, Підтримка стресу, 90 капсул
Фото складу Designs for Health, CatecholaCalm, Підтримка стресу, 90 капсул
Фото використання Designs for Health, CatecholaCalm, Підтримка стресу, 90 капсул
Основне фото товара Designs for Health, CatecholaCalm, Підтримка стресу, 90 капсул
(5)
3247 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Кожного разу, коли ви відчуваєте загрозу або стрес, ваше тіло виділяє кортизол і адреналін катехоламіни. Вивільнення цих гормонів змушує ваше тіло підвищувати рівень глюкози в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Підтримка стресу 90 капсул

Designs for Health, CatecholaCalm, Підтримка стресу, 90 капсул

Опис

Кожного разу, коли ви відчуваєте загрозу або стрес, ваше тіло виділяє кортизол і адреналін (катехоламіни). Вивільнення цих гормонів змушує ваше тіло підвищувати рівень глюкози в крові та уважність. Ваш пульс, артеріальний тиск і частота дихання збільшуються, готуючись до «боротьби або втечі». На жаль, ці гормони також можуть викликати у вас відчуття страху та тривоги.

Ці реакції на стрес дуже корисні, оскільки допомагають вам негайно вжити фізичних заходів, щоб забезпечити безпеку вам і вашим близьким. Однак постійний стрес, тривога, страх або страх перед рахунками, роботою, сім’єю чи іншими стосунками можуть спричинити стабільне підвищення рівня гормонів стресу. Це може погіршити ваш артеріальний тиск, рівень глюкози в крові та здатність спати. Хронічна стимуляція надниркових залоз і підвищений рівень гормонів стресу також пов’язані з ожирінням, погіршенням пам’яті та проблемами з травленням.

CatecholaCalm від Designs for Health містить вітаміни та трави, які можуть допомогти вам контролювати реакцію вашого тіла та розуму на стрес. Деякі інгредієнти, що містяться в цій добавці, включають:

Кожна пляшка CatecholaCalm містить 90 вегетаріанських капсул, яких вистачить на 30 днів у рекомендованій дозі.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 100 мг / 111% тіаміну (вітамін B-1) (у вигляді тіаміну HCl) 50 мг / 4167% рибофлавіну (вітамін B-2) (у вигляді Рибофлавін-5-фосфат) 10 мг / 769% вітаміну B-6 (у вигляді піридоксаль-5-фосфату) 5 мг / 294% вітаміну B-12 (у вигляді метилкобаламіну) 2000 мкг / 83333% пантотенової кислоти (у вигляді d-кальцію пантотенату) 50 мг / 1000 % магнію (у вигляді малату димагнію) 75 мг / 18% таурину 300 мг / L-теаніну 200 мг / меліси (меліси лікарської) (листя) 100 мг / [стандартизовано для вмісту 3% розмаринової кислоти] квітка страсті (Passiflora incarnate) (Квітка) 100 мг / [Стандартизований вміст 3,5% флавоноїдів] Валеріана (Valeriana officinalis) (корінь) 100 мг / [Стандартизований вміст 0,8% валеренової кислоти] Ашваганда (Withania somnifera) (корінь) 100 мг / [Стандартизований вміст 1,5% % анолідів] Фосфатидилсерин (із соняшникового лецитину) 50 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), рослинний стеарат, мікрокристалічна целюлоза. Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте три капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності