Designs for Health, Oil of Oregano, Олія орегано, 60 капсул

Код: 33186
Фото товару Designs for Health, Oil of Oregano, Олія орегано, 60 капсул
Фото складу Designs for Health, Oil of Oregano, Олія орегано, 60 капсул
Фото використання Designs for Health, Oil of Oregano, Олія орегано, 60 капсул
Основне фото товара Designs for Health, Oil of Oregano, Олія орегано, 60 капсул
(5)
1252 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Олія орегано є сильним антисептиком, який може захистити від деяких інфекцій. Його можна використовувати для очищення кишечника як засіб від нетравлення шлунка та діареї. Олія також ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Олія орегано 60 капсул

Designs for Health, Oil of Oregano, Олія орегано, 60 капсул

Опис

Олія орегано є сильним антисептиком, який може захистити від деяких інфекцій. Його можна використовувати для очищення кишечника як засіб від нетравлення шлунка та діареї.

Олія також може служити болезаспокійливим засобом, особливо від легкого болю в суглобах або скутості, зап’ястного каналу, або м’язових болів. Це полегшення вашого дискомфорту відбувається завдяки його протизапальним властивостям‚ які можуть допомогти зменшити або усунути біль. Олія орегано також може допомогти полегшити незначну мігрень і синусовий головний біль. Нарешті‚ це також може полегшити деякі симптоми харчового отруєння.

Масло орегано природним чином отримують з рослини орегано. Листя цієї трави містять ефірну олію, яка має багато переваг для здоров’я. Ви можете приймати видобуту олію всередину або наносити її місцево на шкіру.

М’які гелеві таблетки Designs for Health Oil of Oregano містять Origanum vulgare (орегано), який відноситься до сімейства м’ятних. Орегано традиційно використовується для полегшення шлунково-кишкових і дихальних захворювань. Олія орегано містить важливі поживні речовини, такі як залізо, кальцій, цинк, калій, мідь, магній і бор. Ця добавка також має антиоксидантні властивості та забезпечує вітамін А, вітамін С та ніацин.

Кожна пляшка олії орегано від Designs for Health містить 60 м’яких желатинових капсул, яких вистачає на два місяці, залежно від вашої дози.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / олія орегано (Origanum vulgare) (листя) 60 мг / (36 мг карвакролу та тимолу з 60-75% олії орегано карвакролу) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: оливкова олія, бичачий желатин, рослинний гліцерин, очищена вода. Не містить глютену, молочних продуктів, сої чи ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте одну м’яку капсулу на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся зі своїм медичним працівником щодо ваших конкретних обставин і будь-яких питань, які у вас можуть виникнути. Тримайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Приймати під наглядом медичного працівника. Зберігати при кімнатній температурі. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія орегано (Oregano Oil)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності