Designs for Health, Calcium Malate, Кальцій Малат, 120 капсул

Код: 33191
Фото товару Designs for Health, Calcium Malate, Кальцій Малат, 120 капсул
Фото складу Designs for Health, Calcium Malate, Кальцій Малат, 120 капсул
Фото використання Designs for Health, Calcium Malate, Кальцій Малат, 120 капсул
Основне фото товара Designs for Health, Calcium Malate, Кальцій Малат, 120 капсул
(5)
1935 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Дослідження показали, що переважна більшість дорослих американців не отримують майже достатньої кількості кальцію в своєму раціоні. Дефіцит кальцію зазвичай ще більш поширений у тих, хто ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Кальцій Малат 120 капсул

Designs for Health, Calcium Malate, Кальцій Малат, 120 капсул

Опис

Дослідження показали, що переважна більшість дорослих американців не отримують майже достатньої кількості кальцію в своєму раціоні. Дефіцит кальцію зазвичай ще більш поширений у тих, хто дотримується вегетаріанської або веганської дієти. Рекомендована добова норма (RDA) кальцію становить від 1000 до 1200 мг для кожного старше восьми років. З цієї причини багато лікарів можуть порадити пацієнтам почати прийом добавки кальцію. Швидке порівняння багатьох добавок кальцію, доступних на ринку, виявить очевидні відмінності — це також покаже, що хелат кальцію малату Designs For Health є одним із найкращих.

Кальцій має багато переваг. Найважливіше, що ваше тіло використовує його, щоб підтримувати зуби та кістки здоровими та міцними. Однак цей мінерал також бере участь у передачі нервових сигналів, правильній роботі серця та скороченні та розслабленні м’язів. Лікування добавками кальцію, такими як кальцію цитрат малат, допомагає підвищити рівень кальцію; це також може допомогти запобігти або лікувати такі захворювання, як високий кров’яний тиск, остеопороз, передменструальний синдром (ПМС), рахіт, високий рівень холестерину, ожиріння та гіпопаратиреоз (стан, що характеризується аномально низьким рівнем паратгормону). Дослідження тривають і спрямовані на вивчення подальшого використання добавок кальцію.

Хелат малату кальцію відрізняється від інших добавок тим, що це композиція, в якій кальцій і яблучна кислота зв’язані між собою, що покращує засвоєння організмом. Яблучна кислота міститься у своїй природній формі у фруктах і овочах, включаючи яблука. Завдяки процесу хелатування, вегетаріанські капсули Calcium Malate Chelate від Designs for Health були виготовлені з більшою швидкістю поглинання, ніж карбонат кальцію, цитрат кальцію та гідроксиапатит кальцію. Найбільш вражаюче‚ було показано, що хелат кальцію малату засвоюється організмом, ніж кальцій з молока!

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін D (як холекальциферол) 2,5 мкг (100 МО) / 13% кальцію (як DimaCal Di-Calcium Malate) 500 мг / 38% Інші інгредієнти: Целюлоза (капсула)‚ мікрокристалічна целюлоза, стеарати (рослинне джерело). Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Приймайте дві капсули на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Малат (Calcium Malate)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності