Designs for Health, PharmaGABA Chewables, ГАМК, 60 таблеток

Код: 33216
Фото товару Designs for Health, PharmaGABA Chewables, ГАМК, 60 таблеток
Фото складу Designs for Health, PharmaGABA Chewables, ГАМК, 60 таблеток
Фото використання Designs for Health, PharmaGABA Chewables, ГАМК, 60 таблеток
Основне фото товара Designs for Health, PharmaGABA Chewables, ГАМК, 60 таблеток
(5)
3011 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Ваш мозок і спинний мозок наповнені нервовими клітинами. За допомогою хімічних речовин, які називаються нейромедіаторами, ці нервові клітини можуть надсилати повідомлення одна одній і контролювати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health ГАМК 60 таблеток

Designs for Health, PharmaGABA Chewables, ГАМК, 60 таблеток

Опис

Ваш мозок і спинний мозок наповнені нервовими клітинами. За допомогою хімічних речовин, які називаються нейромедіаторами, ці нервові клітини можуть надсилати повідомлення одна одній і контролювати решту вашого тіла. Гамма-аміномасляна кислота (ГАМК) є однією з багатьох хімічних речовин, які впливають на зв’язок між вашими нервовими клітинами. Він виготовляється з речовини під назвою глутамат, яка спонукає нервові клітини надсилати повідомлення одна одній. Однак, коли він перетворюється на ГАМК, він запобігає передачі повідомлень між вашими нервовими клітинами, коли це не потрібно; це може мати заспокійливий ефект. За відсутності ГАМК ваші нервові клітини можуть не знати, коли припинити спілкування одна з одною, що потенційно може викликати стрес.

Симптоми ГАМК включають поганий настрій, занепокоєння та головні болі. Існують природні добавки, які можуть покращити ваше самопочуття без серйозних побічних ефектів. PharmaGABA Chewables від Designs for Health надає вам безпечний спосіб підвищити рівень ГАМК. На додаток до заспокоєння вашого настрою, ця добавка може бути корисною для контролю тяги до їжі, покращення вашої імунної функції під час стресу, сприяння сну та покращення вашої здатності концентруватися на роботі чи навчанні.

Ці добавки придатні для використання незалежно від того, чи низький рівень ГАМК успадкований від вашої сім’ї, чи він спричинений неідеальною дієтою. Гамма-аміномасляна кислота — у спеціалізованій формі PharmaGABA — є єдиним активним інгредієнтом цього продукту. Кожна жувальна таблетка містить 200 мг цієї корисної хімікати.

Одна пляшка PharmaGABA Chewables від Designs for Health містить 60 таблеток, яких вистачає приблизно на один місяць у стандартній дозі. Приймайте дві таблетки на день, якщо інше не призначено лікарем.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Гамма-аміномасляна кислота (як PharmaGABA) 200 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: ксиліт, F-Melt, рослинні стеарати, мікрокристалічна целюлоза, лимонна кислота, натуральні ароматизатори, екстракт стевії (листя), фармацевтична глазур. Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Жуйте дві таблетки на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ГАМК (GABA)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн.
У наявності