Ortho Multi with Flax Seed Oil, Підтримка суглобів, 90 капсул

Код: 33298
Фото товару Ortho Multi with Flax Seed Oil, Підтримка суглобів, 90 капсул
Фото складу Ortho Multi with Flax Seed Oil, Підтримка суглобів, 90 капсул
Фото використання Ortho Multi with Flax Seed Oil, Підтримка суглобів, 90 капсул
Основне фото товара Ortho Multi with Flax Seed Oil, Підтримка суглобів, 90 капсул
2116 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Покращуйте антиоксидантний захист свого організму та підвищуйте рівень енергії за допомогою Ortho Multi з мякими капсулами з олією насіння льону від Protocol for Life Balance. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Підтримка суглобів 90 капсул

Ortho Multi with Flax Seed Oil, Підтримка суглобів, 90 капсул

Опис

Покращуйте антиоксидантний захист свого організму та підвищуйте рівень енергії за допомогою Ortho Multi з м’якими капсулами з олією насіння льону від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка, що містить вітаміни, мінерали та натуральні екстракти, не містить глютену, молока, яєць, солі, цукру, пшениці, дріжджів, молюсків та консервантів.

Повідомляється, що вітаміни та мінерали стимулюють вашу імунну систему, борються з пошкодженням вільних радикалів і підтримують здоров’я серця та розумову діяльність. Ці поживні речовини також можуть зміцнити кістки та зуби, полегшити дискомфорт у суглобах та уникнути симптомів поганого настрою. Дослідження показують, що вітаміни та мінерали прискорюють метаболізм, підвищують рівень гемоглобіну в крові та сприяють загальному здоров’ю.

Органічна лляна олія в цій дієтичній добавці від Protocol for Life Balance, як повідомляється, пригнічує ріст шкідливих клітин у вашому тілі, полегшує серцево-судинні та легеневі захворювання, а також забезпечує здоровий жир і клітковину у вашому тілі. Це також може підтримати певні аспекти здоров’я серця та полегшити дискомфорт у суглобах.

Альфа-ліпоєва кислота потенційно може боротися з пошкодженням вільними радикалами та втомою. Це також може полегшити захворювання, пов’язані з мозком, серцем і печінкою. ПАБК в складі Ortho Multi з м’якими капсулами з олією насіння льону від Protocol for Life Balance, як повідомляється, полегшує біль у суглобах, головний біль і подразнене випорожнення.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Калорії 10 Калорій з жиру 10 Загальний жир 1 г / 2% Вітамін А (60% у вигляді бета-каротину та 40% у вигляді ретинілпальмітату) 10‚000 МО / 200% Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 300 мг / 500% вітаміну D-3 (у вигляді холекальциферолу) 400 МО / 100% вітаміну Е (у вигляді D-альфа-токоферолу) 400 МО / 1333% тіаміну (з тіаміну HCI) (вітамін B-1) 50 мг / 3333% рибофлавін (вітамін B-2) 25 мг / 1471% ніацин (як ніацинамід) (вітамін B-3) 50 мг / 250% вітамін B-6 (з піридоксину HCI) 50 мг / 2500% фолієва кислота 800 мкг / 200% вітамін B-12 (у вигляді ціанокобаламіну) 100 мкг / 1667% біотин 300 мкг / 100% пантотенова кислота (з пантотенату кальцію) 50 мг / 500% кальцію 100 мг / 10% (з карбонату кальцію, цитрату кальцію та кальцію AAC) Залізо (з Ferrochel Iron Bis гліцинат ААС ) 9 мг / 50% йоду (з йодиду калію) 150 мкг / 100% магнію (з оксиду магнію та цитрату магнію) 100 мг / 25% цинку (з амінокислотного хелату) 15 мг / 100% селену (з L-селенметіоніну) 70 мкг / 100% Мідь (з хелату амінокислот) 1 мг / 50% марганцю (з хелату амінокислот) 2 мг / 100% хрому (з хелату амінокислот) 120 мкг / 100% молібдену (з молібдату натрію) 25 мкг / 33% калію (з хлориду калію) 25 мг / 1% органічна лляна олія (Linum usitatissimum) 800 мг / альфа-ліпоєва кислота 30 мг / paba (пара-амінобензойська кислота) 50 мг / inositol 25mg / boron (від цитрату бору) 500mcg / lutein (з витяжки marigold) 250mcg Лікопін (з натурального томатного екстракту) 250 мкг / Ванадій (з ванадилсульфату) 25 мкг / Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: м’яка гелева капсула (biovine, желатин, гліцерин, вода, ріжкове дерево), бджолиний віск, соєвий лецитин і натуральний екстракт ванілі. Не виготовлено з інгредієнтів пшениці, глютену, молока, яєць, риби чи молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. AAC = амінокислотний хелат.

Дозування

Приймайте 2 м’які капсули на день, бажано з їжею, або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельних отруєнь у дітей віком до 6 років. Тримайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Примітка. У цьому продукті можуть виникати природні варіації кольорів. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, молока, яєць, риби або молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення