Kirkman, Cod Liver Oil with Vitamins A & D, Олія з печінки тріски, 300 капсул

Код: 33330
Фото товару Kirkman, Cod Liver Oil with Vitamins A & D, Олія з печінки...
Фото складу Kirkman, Cod Liver Oil with Vitamins A & D, Олія з печінки...
Фото використання Kirkman, Cod Liver Oil with Vitamins A & D, Олія з печінки...
Основне фото товара Kirkman, Cod Liver Oil with Vitamins A & D, Олія з печінки...
(5)
1856 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Якщо ви шукаєте зручний спосіб збільшити споживання омега-3 жирних кислот, ви можете спробувати олію печінки тріски з капсулами з вітамінами A і D від Kirkman.Незважаючи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Олія з печінки тріски 300 капсул

Kirkman, Cod Liver Oil with Vitamins A & D, Олія з печінки тріски, 300 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте зручний спосіб збільшити споживання омега-3 жирних кислот, ви можете спробувати олію печінки тріски з капсулами з вітамінами A і D від Kirkman.

Незважаючи на те, що багато видів риби є хорошими джерелами омега-3 жирних кислот, таких як EPA (ейкозапентаєнова кислота) і DHA (докозагексаєнова кислота), приготування вечері зі свіжого лосося, ймовірно, останнє, про що ви думаєте після напруженого дня. З цієї причини кожна капсула риб’ячого жиру з вітамінами A та D містить 50 міліграмів EPA та 50 міліграмів DHA.

Чому ці жирні кислоти важливі? DHA потенційно може регулювати когнітивні функції (зокрема, вона працює для стимулювання росту синапсів, які допомагають нервам спілкуватися один з одним). EPA може мати легкий протизапальний ефект; оскільки запалення може сприяти подразненню або набряку суглобів, ця жирна кислота може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з легким болем або скутістю суглобів.

Кожна порція риб’ячого жиру з капсулами з вітамінами A та D також містить 135 МО вітаміну D3, який може додатково підтримувати оптимальну роботу мозку, і 1250 МО (міжнародних одиниць) природного вітаміну А. Вітамін А може підтримувати здоровий зір. працюючи над стимуляцією фоторецепторів у ваших очах, які допомагають вам бачити за слабкого освітлення.

Оскільки Kirkman відфільтрував і дистильував риб’ячий жир у цій добавці, вам не потрібно турбуватися про значний вплив важких металів або пестицидів.

Кожна пляшка Kirkman's Cod Liver Oil with Vitamins A & D Capsules містить 300 м'яких желатинових капсул, які легко проковтнути, яких вистачає приблизно на два з половиною до десяти місяців у стандартному розмірі порції.

Офіційний сайт: http://www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула Кількість на порцію / Вітамін А 1250 МО / 25% Вітамін D 135 МО / 33%*Відсоток добової норми базується на дієті з 2000 калоріями. Інгредієнти: риб’ячий жир, очищена вода, желатин і гліцерин. Без: казеїну, глютену, сої, дріжджів, молока, сахарози, консервантів, ароматизаторів, барвників, желатину, яєць, арахісу, горіхів або риби.

Дозування

1-4 капсули в день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Містить рибу (COD) Зберігати в сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія з печінки тріски (Cod Liver Oil)