Metabolic Maintenance, Selenium 200 mcg, Селен, 90 капсул

Код: 33794
Фото товару Metabolic Maintenance, Selenium 200 mcg, Селен, 90 капсул
Фото складу Metabolic Maintenance, Selenium 200 mcg, Селен, 90 капсул
Фото використання Metabolic Maintenance, Selenium 200 mcg, Селен, 90 капсул
Основне фото товара Metabolic Maintenance, Selenium 200 mcg, Селен, 90 капсул
(5)
1568 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Забезпечити себе важливими вітамінами та мінералами може бути складно, тому важливо дозволити собі отримувати поживні речовини для свого тіла. Капсули селену Metabolic Maintenance містять 200 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Селен 90 капсул

Metabolic Maintenance, Selenium 200 mcg, Селен, 90 капсул

Опис

Забезпечити себе важливими вітамінами та мінералами може бути складно, тому важливо дозволити собі отримувати поживні речовини для свого тіла. Капсули селену Metabolic Maintenance містять 200 мкг цінного мікроелементу. Формою селену в цих капсулах є селенометіонін, який був обраний спеціально завдяки його здатності підвищувати рівень металотіоніну, речовини, яка оптимізує метаболізм цинку та підтримує контроль важких металів.

Ця добавка допоможе вам вирішити такі проблеми зі здоров’ям:

Селен – мікроелемент, який входить до білків, перетворюючи ці білки на антиоксидантні ферменти. Ці ферменти допомагають організму боротися з пошкодженням клітин вільними радикалами. Селен у Selenium 200 mcg від Metabolic Maintenance представлений у формі амінокислоти L-селенометіоніну; Дослідження показують, що він ефективніше засвоюється та є більш біодоступним, ніж інші форми поживної речовини. До складу цієї добавки також входить вітамін С у вигляді аскорбінової кислоти, яка є органічною сполукою, яка має антиоксидантні властивості. Як і всі інші його продукти, Metabolic Maintenance обіцяє, що ця добавка містить лише чисті інгредієнти, зазначені на пляшці, без консервантів, зв’язуючих речовин або наповнювачів, і не хвилюйтеся. PureFormulas гарантує, що ці продукти надаються безкоштовно та швидко доставляються.

Кожної пляшки з 90 капсулами Selenium 200 mcg від Metabolic Maintenance має вистачити приблизно на 3 місяці при рекомендованій дозі 1 капсула на день як дієтична добавка або за рекомендацією медичного працівника.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 250 мг / 417% селену (у вигляді L-селенометіоніну) 200 мкг / 286% інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, L-лейцин. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP.

Дозування

Використовуйте як дієтичну добавку за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Застереження: вагітним або годуючим жінкам проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у сухому місці; не піддавайте впливу надмірного тепла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Селен (Selenium)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення