Metabolic Maintenance, Acetyl-L-Carnitine 250 mg, Ацетил-L-карнітин гідрохлорид, 60 капсул

Код: 33803
Фото товару Metabolic Maintenance, Acetyl-L-Carnitine 250 mg, Ацетил-L-кар...
Фото складу Metabolic Maintenance, Acetyl-L-Carnitine 250 mg, Ацетил-L-кар...
Фото використання Metabolic Maintenance, Acetyl-L-Carnitine 250 mg, Ацетил-L-кар...
Основне фото товара Metabolic Maintenance, Acetyl-L-Carnitine 250 mg, Ацетил-L-кар...
(5)
1883 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Легко бути не зовсім впевненим у тому, що відбувається в тілі в будь-який час — це, звичайно, неймовірно складна машина. Більшість процесів в організмі живляться ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Ацетил-L-карнітин гідрохлорид 60 капсул

Metabolic Maintenance, Acetyl-L-Carnitine 250 mg, Ацетил-L-карнітин гідрохлорид, 60 капсул

Опис

Легко бути не зовсім впевненим у тому, що відбувається в тілі в будь-який час — це, звичайно, неймовірно складна машина. Більшість процесів в організмі живляться та працюють один з одним, а системи та сили з’єднуються, щоб забезпечити одна одну необхідними процесами для підтримки функціонування. Щоб зробити це на оптимальному рівні, проте, тілу потрібна певна кількість енергії та сили, яка може бути вже наявна, але також може потребувати доповнення. Ацетил L-карнітин — це амінокислотна дієтична добавка від Metabolic Maintenance, яка не тільки допомагає організму виробляти енергію, необхідну для роботи організму, але й сама постачається для вирішення різних проблем організму, сприяючи оздоровленню всього організму.

Будучи будівельним блоком білка, ацетил-L-карнітин спочатку розщеплюється в крові з утворенням карнітину, який, у свою чергу, допомагає організму транспортувати жирні кислоти в мітохондрії для додаткового розщеплення. Окрім допомоги у виробництві енергії, ця амінокислота може допомогти отримати ясний розум, світліші думки та покращити кровообіг мозку. Це також може допомогти в русі м’язів, підтримці мозку та роботі серця. Карнітин також діє як потужний антиоксидант для організму, допомагаючи боротися з вільними радикалами, які становлять загрозу пошкодження ДНК або клітинних мембран. Нейтралізуючи вільні радикали, карнітин може допомогти запобігти деяким можливим пошкодженням, спричиненим вільними радикалами.

Кожної пляшки з 60 капсулами Acetyl L-Carnitine від Metabolic Maintenance має вистачити приблизно на 2 місяці при рекомендованій дозі 1 капсула на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника. Цю добавку найкраще приймати між прийомами їжі.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на капсулу / % добової норми Ацетил L-карнітин 250 мг / * (як 300 мг ацетил L-карнітину HCI) * Денна норма не встановлена ​​для цього інгредієнта. Інші інгредієнти: Вегетаріанська целюлозна капсула Без яєць / Без глютену / Без горіхів / Без молочних продуктів Вироблено на підприємстві, що відповідає GMP.

Дозування

Одна (1) капсула в день‚ або за вказівкою медичного працівника. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Вагітним або годуючим жінкам проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ацетил-L-карнітин гідрохлорид (Acetyl-L-Carnitine HCI)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн.
Доставлення
Metabolic Maintenance, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 120 к...
(5)
2014 грн.
Доставлення