Metabolic Maintenance, Pyridoxal 5' Phosphate 50 mg, Піридоксал-5-фосфат, 100 капсул

Код: 33818
Фото товару Metabolic Maintenance, Pyridoxal 5' Phosphate 50 mg, Піридокса...
Фото складу Metabolic Maintenance, Pyridoxal 5' Phosphate 50 mg, Піридокса...
Фото використання Metabolic Maintenance, Pyridoxal 5' Phosphate 50 mg, Піридокса...
Основне фото товара Metabolic Maintenance, Pyridoxal 5' Phosphate 50 mg, Піридокса...
(5)
2434 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Багато факторів можуть перешкоджати засвоєнню організмом поживних речовин; вони включають велике вживання алкоголю, використання оральних контрацептивів, неправильну дієту, багату обробленими харчовими продуктами, розлад кишечника або ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Піридоксал-5-фосфат 100 капсул

Metabolic Maintenance, Pyridoxal 5' Phosphate 50 mg, Піридоксал-5-фосфат, 100 капсул

Опис

Багато факторів можуть перешкоджати засвоєнню організмом поживних речовин; вони включають велике вживання алкоголю, використання оральних контрацептивів, неправильну дієту, багату обробленими харчовими продуктами, розлад кишечника або важкі фізичні вправи. З будь-якої причини у вас може бути підвищений ризик дефіциту вітаміну B6.

Вітамін B6 є важливою поживною речовиною, яка відповідає за багато функцій у вашому тілі, включаючи мозок, серцево-судинну систему та нервову систему. Поживна речовина використовується вашим мозком для виробництва нейромедіаторів‚ які є важливими гормонами, які ваш мозок використовує для передачі повідомлень. Ознаками того, що у вас може бути дефіцит вітаміну B6, є перепади настрою, дратівливість, сплутаність свідомості, проблеми зі сном та втрата концентрації.

Ваш лікар може провести аналіз крові, щоб визначити, чи дійсно у вас дефіцит вітаміну. Якщо ви, вам потрібно буде збільшити споживання вітаміну B6. Різноманітність м’яса, цільнозернових продуктів та овочів є хорошими дієтичними джерелами. Однак добавка – це зручний спосіб підвищити рівень. Pyridoxal 5' Phosphate 50 mg від Metabolic Maintenance забезпечує вітамін B6 у формі, яка легко засвоюється вашим організмом. Крім того, кожна капсула містить вітамін С для покращення засвоєння та ефективності основного інгредієнта. Для цього використовуються лише інгредієнти, зазначені на пляшці, без наповнювачів, сполучних речовин або консервантів.

Кожної пляшки зі 100 капсул Pyridoxal 5' Phosphate від Metabolic Maintenance вистачить вам більше ніж на три місяці, якщо ви будете приймати рекомендовану дозу однієї капсули щодня.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 250 мг / 417% Вітамін B-6 (у вигляді 50 мг піридоксаль-5'-фосфату) 30 мг / 1520% Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула, L-лейцин. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP.

Дозування

Одна (1) капсула в день як дієтична добавка або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у сухому місці; не піддавайте впливу надмірного тепла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Піридоксал-5-фосфат (P-5-P Pyridoxal-5-Phosphate)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн.
Доставка