Genestra, Sodium Alginate, Натрій, 60 капсул

Код: 33946
Фото товару Genestra, Sodium Alginate, Натрій, 60 капсул
Фото складу Genestra, Sodium Alginate, Натрій, 60 капсул
Фото використання Genestra, Sodium Alginate, Натрій, 60 капсул
Основне фото товара Genestra, Sodium Alginate, Натрій, 60 капсул
(5)
1909 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.05.2024., без передоплати
Ваше тіло щодня бомбардується різними токсинами з навколишнього середовища. Вдихання забруднюючих речовин, таких як сигаретний дим або смог, може мати шкідливий вплив на ваше здоров’я. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Натрій 60 капсул

Genestra, Sodium Alginate, Натрій, 60 капсул

Опис

Ваше тіло щодня бомбардується різними токсинами з навколишнього середовища. Вдихання забруднюючих речовин, таких як сигаретний дим або смог, може мати шкідливий вплив на ваше здоров’я. Ці токсичні речовини можуть пошкодити ваш мозок, печінку, легені, нирки та інші життєво важливі органи. Вони також можуть потрапити у ваші кістки, заважати вашій імунній системі або перешкоджати здатності вашого організму використовувати вітаміни та мінерали. Вплив радіоактивних матеріалів і шкідливих важких металів, таких як ртуть, свинець і барій, можуть з часом повільно накопичуватися у вашій системі; це може призвести до багатьох серйозних і потенційно смертельних проблем зі здоров'ям.

Альгінат натрію, який є речовиною, отриманою з бурих водоростей, можна використовувати для виведення токсинів і важких металів з організму. Ця речовина зв’язується з декількома типами металів, такими як стронцій, кадмій, миш’як та алюміній, щоб тягнути їх. Його також можна використовувати для позбавлення від шкідливих випарів навколишнього середовища. Ось чому такі добавки, як вегетаріанські капсули альгінату натрію Seroyal, корисні багатьом.

Ця хімічна сполука також використовується в альтернативній медицині для лікування певних станів, які можуть бути пов’язані з наявністю важких металів у вашому організмі, зокрема:

Деякі також використовують його при розладах дефіциту уваги, гіперактивності та аутизмі, хоча його ефективність при цих станах ще не доведена.

Одна пляшка альгінату натрію від Seroyal містить 60 капсул, яких вам вистачить приблизно на 15 днів при рекомендованому дозуванні по дві капсули двічі на день. Якщо ви даєте цю добавку дитині віком до 12 років, ви повинні давати їй лише одну капсулу двічі на день. Цю добавку слід приймати з водою, але не під час їжі.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Натрій 35 мг / 2% Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 2 мг / 2% Альгінат натрію 400 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза, целюлоза.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі щодня або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Натрій (Sodium)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн.
У наявності