Genestra, Bromelain Papain+, Бромелайн, 60 таблеток

Код: 33951
Фото товару Genestra, Bromelain Papain+, Бромелайн, 60 таблеток
Фото складу Genestra, Bromelain Papain+, Бромелайн, 60 таблеток
Фото використання Genestra, Bromelain Papain+, Бромелайн, 60 таблеток
Основне фото товара Genestra, Bromelain Papain+, Бромелайн, 60 таблеток
(5)
1531 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Здорове травлення важливо з кількох причин. Перш за все, проблеми з травним трактом можуть викликати відволікання та дискомфорт. Крім того, вони можуть перешкоджати засвоєнню організмом ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Бромелайн 60 таблеток

Genestra, Bromelain Papain+, Бромелайн, 60 таблеток

Опис

Здорове травлення важливо з кількох причин. Перш за все, проблеми з травним трактом можуть викликати відволікання та дискомфорт. Крім того, вони можуть перешкоджати засвоєнню організмом необхідних вітамінів і мінералів, які містяться в продуктах харчування та добавках. Bromelain Papain+ від Seroyal — це простий спосіб допомогти розблокувати ці поживні речовини.

Bromelain Papain+ забезпечує два важливі протеолітичні ферменти. Папаїн — це фермент, отриманий із плодів папайї, який може допомогти перетравлювати білок, а також зменшувати певні симптоми запалення. Бромелайн - інший рослинний фермент, який виконує подібні функції; він міститься в ананасах і може допомогти усунути симптоми легкого нетравлення.

Останнім інгредієнтом у формулі Bromelain Papain+ є панкреатин, який отримують із свиней. Панкреатин забезпечує три травні ферменти: амілазу, ліпазу та протеазу. Амілаза може допомогти в перетравленні вуглеводів, тоді як ліпаза працює для переробки харчових жирів. І останнє, але не менш важливе, протеаза надає додаткову підтримку під час перетравлення білків.

Приймайте одну таблетку цієї ферментативної добавки під час кожного прийому їжі. У рекомендованому дозуванні однієї пляшки з 60 таблетками Bromelain Papain+ компанії Seroyal вистачить приблизно на 20 днів.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Кожна таблетка містить бромелайн (ананас) 80 мг папаїн (папайя) 125 мг бетаїну гідрохлорид 5 мг глутамінової кислоти 5 мг панкреатину 4X концентр. 25 мг Протеазна активність 750000 USP Активність амілази 2500 USP Ліпазна активність 200 USP Не містить - пшениці, дріжджів, глютену, кукурудзи, сої, солі, цукру, штучних барвників або ароматизаторів, консервантів або молочних продуктів

Дозування

Дорослі: одна-дві таблетки під час кожного прийому їжі. Інші умови: одна-дві таблетки три-чотири рази на день після їжі. Гострий біль, запалення: одна таблетка щогодини після прийому їжі, поки біль не зникне, протягом максимум 24 годин. Продовжуйте звичайну дозу для дорослих. Діти до 12 років: одна таблетка під час кожного прийому їжі. Інші умови: одна таблетка два-три рази на день після їжі. Гострий біль, запалення: одна таблетка кожні дві-три години після прийому їжі, поки біль не вщухне, протягом максимум 24 годин. Продовжуйте звичайну дозу для дітей.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бромелайн (Bromelain)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн
У наявності