Genestra, Black Walnut Capsules, Чорний Горіх, 90 капсул

Код: 34024
Фото товару Genestra, Black Walnut Capsules, Чорний Горіх, 90 капсул
Фото складу Genestra, Black Walnut Capsules, Чорний Горіх, 90 капсул
Фото використання Genestra, Black Walnut Capsules, Чорний Горіх, 90 капсул
Основне фото товара Genestra, Black Walnut Capsules, Чорний Горіх, 90 капсул
(5)
2129 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Капсули чорного волоського горіха від Seroyal є зручним джерелом рослинних екстрактів, які можуть полегшити симптоми, пов’язані з деякими інфекціями.Кожна порція капсул чорного волоського горіха, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Чорний Горіх 90 капсул

Genestra, Black Walnut Capsules, Чорний Горіх, 90 капсул

Опис

Капсули чорного волоського горіха від Seroyal є зручним джерелом рослинних екстрактів, які можуть полегшити симптоми, пов’язані з деякими інфекціями.

Кожна порція капсул чорного волоського горіха, що складається з двох капсул, містить 200 міліграмів екстракту лушпиння чорного горіха, отриманого із зовнішньої сторони горіха. Активним інгредієнтом є юглон, який може мати легку антипаразитарну, антибактеріальну та протигрибкову дію; в результаті ця добавка може допомогти усунути симптоми, пов’язані з випадками легкого кандидозу (дріжджових інфекцій). Крім того, він може мати проносні властивості, які потенційно полегшують симптоми запору.

Синергічна суміш трав може додатково підтримати ваше загальне самопочуття. Квасія вважається гірким шлунковим засобом, який може допомогти підтримувати здоров’я травної системи. Капсули чорного волоського горіха також містять тирлич, який може допомогти контролювати здоровий рівень шлункової секреції. Між тим‚ гвоздика – це спеція, яка може допомогти полегшити симптоми, пов’язані з розладом шлунку‚ можливо, розгладжуючи та розслабляючи слизову оболонку кишечника; це також може допомогти в боротьбі з деякими паразитами та бактеріями.

Капсули чорного волоського горіха від Seroyal підходять для веганів. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 капсул вистачить приблизно на три тижні.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Чорний волоський горіх (Juglans nigra) Лушпиння 200 мг / * Квасія (Quassia amara) Кора 200 мг / * Деревій (Achillea Millefolium) Лист/квіт 200 мг / * Полин солодкий (Artemisia Annua) Лист 150 мг / * Тирлич (Gentiana lutea) Корінь 100 мг / * Гарбуз (Curcurbita pepo) Екстракт насіння (5:1) 500 мг Сушений еквівалент 100 мг / * Гвоздика (Syzygium aromaticum) Брунька 50 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза. Містить: горіхи (чорні волоські горіхи).

Дозування

Приймайте по 2 капсули 2 рази на день за 15-60 хвилин до їди або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте гостре подразнення шлунка, запалення, виразку дванадцятипалої кишки або алергію на рослини сімейства айстрових, не використовуйте. Якщо ви приймаєте будь-які ліки або маєте будь-який стан здоров'я, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Припиніть використання, якщо виникає гіперчутливість. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Примітка: деякі люди можуть відчувати головний біль. Застереження щодо алергенів: містить: деревні горіхи (чорні волоські горіхи).

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Чорний Горіх (Black Walnut)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн.
У наявності