Genestra, Malic Acid, Яблучна кислота, 90 капсул

Код: 34027
Фото товару Genestra, Malic Acid, Яблучна кислота, 90 капсул
Фото складу Genestra, Malic Acid, Яблучна кислота, 90 капсул
Фото використання Genestra, Malic Acid, Яблучна кислота, 90 капсул
Основне фото товара Genestra, Malic Acid, Яблучна кислота, 90 капсул
1653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Коли ви відчуваєте себе виснаженим, втомленим і психічним туманом, ви можете звернутися до швидких засобів, як-от кофеїну. На жаль, кава або газована вода лише тимчасово ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Яблучна кислота 90 капсул

Genestra, Malic Acid, Яблучна кислота, 90 капсул

Опис

Коли ви відчуваєте себе виснаженим, втомленим і психічним туманом, ви можете звернутися до швидких засобів, як-от кофеїну. На жаль, кава або газована вода лише тимчасово заряджають енергією, а пізніше можуть призвести до збою. Довгострокові рішення включають гарний нічний сон і збалансоване харчування. Ви можете переглянути свою дієту, щоб визначити, чи можуть зміни в тому, що ви їсте, допомогти вам почуватись краще: спробуйте збільшити споживання фруктів і овочів, зменшити споживання шкідливих жирів та споживати більше нежирного м’яса та нежирних молочних продуктів. Однак є те, що ви, напевно, не помітили: яблучна кислота.

Відомо, що яблучна кислота, яка є кислотною сполукою, яка природно міститься у фруктах і овочах, допомагає організму виробляти енергію. Це допомагає боротися з тривалою втомою та покращує продуктивність м’язів. Якщо вам важко пережити день, ви відчуваєте слабкість і надмірну втому, яблучна кислота може виявитися корисною. Якщо ви тренуєтеся, яблучна кислота також може зменшити кількість часу, необхідного м’язам для відновлення після фізичної активності. Це не просто підвищує фізичну енергію; дослідження показують, що яблучна кислота також може сприяти підвищенню розумової активності.

Токсичність важких металів також може відігравати певну роль у втомі та відсутності концентрації. На щастя, яблучна кислота є природним хелатором важких металів, що означає, що вона зв’язується з такими металами, як свинець, і допомагає виводити їх з організму.

Хоча яблука є природним джерелом яблучної кислоти, ви, ймовірно, не отримуєте оптимальної кількості цієї сполуки зі свого раціону. На щастя, така добавка, як яблучна кислота Seroyal, може допомогти вам заповнити прогалини. Кожна капсула містить 500 мг яблучної кислоти і не містить алергенів, консервантів і наповнювачів. Ця добавка може допомогти боротися з втомою та покращити роботу м’язів.

Рекомендоване дозування яблучної кислоти від Seroyal становить одну овочеву капсулу тричі на день.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Магній (у вигляді магнію малату) 20 мг / 5% L-яблучної кислоти 500 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза, целюлоза, діоксид кремнію.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Яблучна кислота (Malic Acid)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності