Genestra, Super EFA Liquid Plus Orange, Омега 3 6 9, 225 мл

Код: 34076
Фото товару Genestra, Super EFA Liquid Plus Orange, Омега 3 6 9, 225 мл
Фото складу Genestra, Super EFA Liquid Plus Orange, Омега 3 6 9, 225 мл
Фото використання Genestra, Super EFA Liquid Plus Orange, Омега 3 6 9, 225 мл
Основне фото товара Genestra, Super EFA Liquid Plus Orange, Омега 3 6 9, 225 мл
(5)
3169 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Існують корисні і шкідливі жири. Ймовірно, ви отримуєте багато шкідливих жирів у своєму раціоні більшість людей їдять оброблені продукти, їдять поза домом, шкідливу їжу та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Омега 3 6 9 225 мл

Genestra, Super EFA Liquid Plus Orange, Омега 3 6 9, 225 мл

Опис

Існують корисні і шкідливі жири. Ймовірно, ви отримуєте багато шкідливих жирів у своєму раціоні; більшість людей їдять оброблені продукти, їдять поза домом, шкідливу їжу та червоне м’ясо. Однак ви, ймовірно, не отримуєте достатньо корисних жирів; це ті, які допомагають зберегти ваше серце, мозок, очі, шкіру та волосся здоровими. Інша проблема полягає в тому, що більшість людей не мають належного балансу корисних жирів: ви повинні мати однакову кількість омега-3 і омега-6 жирних кислот у своєму раціоні, але це співвідношення може бути неправильним. У багатьох випадках міститься більше омега-6 жирних кислот, ніж омега-3 жирних кислот; цей дисбаланс може призвести до смутку, тривоги та інших психічних розладів.

Ви можете отримати омега-3 жирні кислоти, вживаючи такі продукти, як волоські горіхи, лляне масло та рибу. Однак часто буває важко включити достатню кількість цих продуктів у свій раціон, щоб уникнути дефіциту омега-3. Крім того, оскільки деякі види риби містять ртуть та інші токсини, вам може знадобитися обмежити споживання морепродуктів. Простіший і безпечніший спосіб підвищити рівень омега-3 жирних кислот — це приймати такі добавки, як Super EFA Liquid Plus.

Super EFA Liquid Plus від Seroyal — це добавка риб’ячого жиру фармацевтичного класу, очищена для видалення ртуті та інших шкідливих токсинів. Потім цю рідину обробляють, щоб переконатися, що вона містить велику кількість EPA та DHA, обидві з яких є важливими омега-3 жирними кислотами.

Ця зручна добавка містить ефіри рослинних стеринів із соєвих бобів і рослинної олії, а також риб’ячий жир, отриманий із сардин і анчоусів — без рибного смаку! Кожна стандартна доза гарантовано містить 930 мг EPA та 685 мг DHA, які підтримують здоров’я серцево-судинної системи, покращують розумову функцію та пам’ять, знімають біль у суглобах і скутість, а також покращують настрій.

Приймайте 1 чайну ложку Super EFA Liquid Plus двічі на день під час їжі. Ви також можете змішувати цю рідку добавку з водою або соком.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Кожна чайна ложка містить калорії...40 калорій з жиру...40 загального жиру...4,5 г / 7 насичених жирів...0,5 г / 3 холестерину...35 мг / 12 ефірів рослинного стеролу ...325 мг (з соєвих бобів/рослинної олії) Риб’ячий жир ...4137,5 мг (сардина і анчоус) Вміст EPA ...930 мг (ейкозапентаєнова кислота) DHA ...685 мг (докозагексаєнова кислота) Відсотки добових норм (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: апельсинова олія, натуральні змішані токофероли, соняшникова олія. Гарантовано не містить пшениці, крохмалю, дріжджів, глютену, кукурудзи, солі, цукру, штучних барвників або ароматизаторів. або молочні субпродукти.

Дозування

Рекомендована доза для дорослих: приймайте одну (1) чайну ложку два (2) рази на день під час їжі або за рекомендацією лікаря. За бажанням Super EFA Liquid Plus можна змішати з соком або водою. Рослинні стероли можуть створювати каламутний вигляд при змішуванні з олією. Якість і ефективність продукту не погіршуються.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 6 9 (EFA Omega 3-6-9)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн
У наявності