Genestra, English Ivy Syrup, Екстракт плюща, 120 мл

Код: 34105
Фото товару Genestra, English Ivy Syrup, Екстракт плюща, 120 мл
Фото складу Genestra, English Ivy Syrup, Екстракт плюща, 120 мл
Фото використання Genestra, English Ivy Syrup, Екстракт плюща, 120 мл
Основне фото товара Genestra, English Ivy Syrup, Екстракт плюща, 120 мл
(5)
1615 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
ids English Ivy Syrop — це чудова на смак комбінація трав, які традиційно використовуються для підтримки здоров’я верхніх дихальних шляхів та імунітету. Він забезпечує англійський ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Екстракт плюща 120 мл

Genestra, English Ivy Syrup, Екстракт плюща, 120 мл

Опис

ids English Ivy Syrop — це чудова на смак комбінація трав, які традиційно використовуються для підтримки здоров’я верхніх дихальних шляхів та імунітету. Він забезпечує англійський плющ‚ важливе джерело α-гедерину‚ який, як було показано в доклінічних дослідженнях, підтримує секрецію поверхнево-активної речовини та функцію бронхіол. Клінічні випробування також продемонстрували сприятливий вплив англійського плюща на підтримку дихальної функції у дітей. Слизова трава алтея містить полісахариди, які покривають слизову оболонку дихальних шляхів. Клінічні дослідження підтверджують його традиційне використання як заспокійливий засіб, що сприяє здоров’ю слизової ротоглотки та забезпечує заспокійливий комфорт дихальним шляхам. Дитячий англійський сироп плюща також містить бузину‚ траву, добре відому своїм високим вмістом антоціанів. Бузина традиційно використовується для підтримки здорової імунної системи, надаючи специфічну підтримку верхнім дихальним шляхам. Доступний у чудовому натуральному смаку малини‚ Дитячий сироп англійського плюща – це зручний спосіб підтримки функції верхніх дихальних шляхів і комфорту слизової оболонки у дітей. Трав’яна комбінація підтримує здоров’я верхніх дихальних шляхів у дітей • Включає заспокійливу суміш екстрактів англійського плюща, алтея та бузини • Підтримує здоров’я та роботу верхніх дихальних шляхів • Сприяє здоров’ю та комфорту слизової ротоглотки • Надзвичайний натуральний малиновий смак • Зручна рідка формула для дітей від 3 років

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 3-5 років: ½ чайної ложки (2,5 мл) | 6+ років: 1 чайна ложка (5 мл) Порцій в упаковці: 3-5 років: 48 | 6+ років: 24 Сума на порцію / %DV (6+ років) | Кількість на порцію / %DV (3-5 років) калорій 10 | 5 Загальний вміст вуглеводів 2 г / 1%^ | 1г / 1%^^ Алтей лікарський (Althaea officinalis) Екстракт кореня (4:1) 125 мг / * | 62,5 мг / * Екстракт листя англійського плюща (Hedera helix) 40 мг / * | 20 мг / * Екстракт плодів бузини європейської (Sambucus nigra subsp. nigra) (16:1) 25 мг / * | 12,5 мг / добова норма (DV) не встановлена. ^Відсоток добових норм базується на дієті на 2‚000 калорій ^^Відсоток добових норм базується на дієті на 1000 калорій. Інші інгредієнти: очищена вода, гліцерин, ксиліт, натуральні ароматизатори, лимонна кислота, ксантанова камедь, сорбат калію.

Дозування

Діти (6 років і старше): приймайте по 1 чайній ложці 3 рази на день або за рекомендацією лікаря. Діти (3-5 років): приймайте по ½ чайної ложки 3 рази на день або за рекомендацією лікаря. Приймайте за кілька годин до або після прийому ліків або інших добавок.

Запобіжні заходи

Попередження: не використовуйте, якщо у вас алергія на плющ. Перед використанням проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви приймаєте будь-які ліки або маєте будь-який стан здоров’я. Відомо, що виникає гіперчутливість до бузини європейської; у такому випадку припиніть використання. Припиніть використання у разі шлунково-кишкових розладів, таких як спазми в животі, нудота, блювота або діарея. Цей продукт був запечатаний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо коробка або вміст відкриті або пошкоджені. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт плюща (Ivy Extract)