Genestra, V-Enzymes, Ферменти, 60 капсул

Код: 34110
Фото товару Genestra, V-Enzymes, Ферменти, 60 капсул
Фото складу Genestra, V-Enzymes, Ферменти, 60 капсул
Фото використання Genestra, V-Enzymes, Ферменти, 60 капсул
Основне фото товара Genestra, V-Enzymes, Ферменти, 60 капсул
(5)
2402 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Травні ферменти можуть допомогти вашому організму переробляти та засвоювати поживні речовини з їжі або добавок. V-Enzymes від Seroyal - це добавка, яка містить широкий спектр ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Ферменти 60 капсул

Genestra, V-Enzymes, Ферменти, 60 капсул

Опис

Травні ферменти можуть допомогти вашому організму переробляти та засвоювати поживні речовини з їжі або добавок. V-Enzymes від Seroyal - це добавка, яка містить широкий спектр рослинних і мікробних ферментів. Наприклад, бромелайн - це фермент, отриманий з ананасів, який може перетравлювати білки.

Лактаза у V-Enzymes може підтримувати перетравлення лактози, форми цукру, яка міститься в молоці та інших молочних продуктах. Ця вегетаріанська ферментна добавка може працювати для потенційного полегшення симптомів непереносимості лактози; ці симптоми можуть включати здуття живота, біль у животі, гази та діарею. Целюлаза потенційно може полегшити симптоми дискомфорту шлунково-кишкового тракту, допомагаючи організму переробляти целюлозу, форму нерозчинної рослинної клітковини, яка додає об’єм, щоб допомогти їжі рухатися через кишечник.

Нарешті‚ кожна капсула Seroyal's V-Enzymes містить панкреатичні ферменти. Ліпаза може допомогти організму розщеплювати жири, що може допомогти усунути неприємні симптоми, пов’язані з розладом травлення. Протеаза розщеплює білки на амінокислоти, тоді як амілаза розщеплює складні вуглеводи.

Інгредієнти V-Enzymes від Seroyal були розроблені таким чином, щоб бути ефективними в широкому діапазоні pH.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Альфа-амілаза (з Aspergillus oryzae) 600 мг / 18‚000 AU (3‚000 FCC DU) / Бактеріальна простата (з Bacillus subtilis) 300 мг / 42 CPU (40‚000 FCC PC) / Целюлоза (з Trichoderma longibrachiatum) 80 мг / 240 CU (2‚400 FCC CU) / Стеблова бромелія (з Ananas comosus) 60 мг / 120 GDU (1‚800‚000 FCC PU) / Лактаза (з Aspergillus oryzae) 40 мг / 2‚600 LAU (260 FCC ALU) / Триацилгліцеролліпаза (з Rhizopus oryzae) 30 мг / 1‚050 LU / 13‚360 FCC LU) / Кислотна активна протеаза (з Aspegillus oryzae) 20 мг / 1,4 CPU (3‚570 FCC HUT) / Лужно-активна протеаза (з Aspergillus oryzae) 20 мг / 4 CPU (10‚200 FCC HUT) / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза, стеарат магнію. Містить: молоко‚ пшениця.

Дозування

Приймайте по 2 капсули під час кожного прийому їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Гіперчутливість, головні болі, печія, здуття живота, нудота, блювання та діарея, як відомо; у такому випадку припиніть використання. Містить: молоко‚ пшениця. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн
У наявності