Genestra, Pancreatin, Панкреатин, 60 капсул

Код: 34115
Фото товару Genestra, Pancreatin, Панкреатин, 60 капсул
Фото складу Genestra, Pancreatin, Панкреатин, 60 капсул
Фото використання Genestra, Pancreatin, Панкреатин, 60 капсул
Основне фото товара Genestra, Pancreatin, Панкреатин, 60 капсул
(5)
2371 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Проблеми з травленням можуть негативно вплинути на ваше життя різними способами. Перш за все, ви можете відчувати дискомфорт, який може завадити вам займатися улюбленою справою. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 883196152308
Вага: 0.45 кг

Genestra Панкреатин 60 капсул

Genestra, Pancreatin, Панкреатин, 60 капсул

Опис

Проблеми з травленням можуть негативно вплинути на ваше життя різними способами. Перш за все, ви можете відчувати дискомфорт, який може завадити вам займатися улюбленою справою. У той же час проблеми з підшлунковою залозою також можуть перешкоджати засвоєнню поживних речовин. На щастя, капсули панкреатину Seroyal можуть полегшити такі симптоми, як легке розлад травлення, забезпечуючи ферменти підшлункової залози тваринного походження.

Ці капсули панкреатину містять три основні ферменти: протеазу, амілазу та ліпазу. Протеаза відповідає за перетравлення білків. Тим часом‚ амілаза допомагає перетравлювати вуглеводи (крохмаль і цукор). Нарешті, ліпаза в цій добавці панкреатину може допомогти в перетравленні харчових жирів.

Трипсин і хімотрипсин є додатковими протеолітичними ферментами, які розщеплюють білки до незамінних амінокислот. Наприклад, хімотрипсин може ділити великі білкові ланцюги, які містять триптофан, тирозин і фенілаланін; з іншого боку‚ трипсин діє на менші білкові ланцюги, які включають аргінін і лізин. Капсули панкреатину можуть підійти вам, якщо ваша власна підшлункова залоза не виробляє достатній рівень цих ферментів.

При рекомендованому дозуванні однієї капсули під час кожного прийому їжі кожної пляшки з 60 капсулами Pancreatin Capsules від Seroyal має вистачити приблизно на 20 днів.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Панкреатичні ферменти (з підшлункової залози свиней) 370 мг / * Активність протеази 37‚000 USP / * Активність амілази 37‚000 USP / * Активність ліпази 8‚880 USP / * Трипсин (з підшлункової залози свиней) 20 мг / 1‚500 USP / * Хімотрипсин (з підшлункової залози великої рогатої худоби) 8 мг / 8‚000 USP / * *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула з уповільненим вивільненням (гіпромелоза, гелланова камедь), целюлоза, аскорбілпальмітат, діоксид кремнію.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі 3 рази на день під час кожного прийому їжі або безпосередньо перед прийомом їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви чутливі до ферментів підшлункової залози або до білків свинини, не використовуйте. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо виникає нудота, блювота, біль у животі або печія, припиніть використання та зверніться до лікаря. При виникненні алергії припиніть використання. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Панкреатин (Pancreatin)
Professional Formulas, 8x-Pancreatin, Панкреатин, 60 капсул
(5)
1646 грн.
Доставка