Genestra, Super EFA Capsules, Омега 3 6 9, 120 капсул

Код: 34139
Фото товару Genestra, Super EFA Capsules, Омега 3 6 9, 120 капсул
Фото складу Genestra, Super EFA Capsules, Омега 3 6 9, 120 капсул
Фото використання Genestra, Super EFA Capsules, Омега 3 6 9, 120 капсул
Основне фото товара Genestra, Super EFA Capsules, Омега 3 6 9, 120 капсул
(5)
3011 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Ваше тіло потребує незамінних жирних кислот НЖК для захисту та підтримки вашого здоровя. Незамінні жирні кислоти є важливими жирами, які підтримують різні гормональні та хімічні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Омега 3 6 9 120 капсул

Genestra, Super EFA Capsules, Омега 3 6 9, 120 капсул

Опис

Ваше тіло потребує незамінних жирних кислот (НЖК) для захисту та підтримки вашого здоров’я. Незамінні жирні кислоти є важливими жирами, які підтримують різні гормональні та хімічні процеси, що відбуваються у вашому тілі. Ось деякі з корисних жирів, які допомагають захистити ваше тіло від шкідливих хвороб. Дослідження показали, що значна кількість незамінних жирних кислот в організмі допомагає регулювати артеріальний тиск (підтримуючи його на нормальному рівні, коли вже здоровий) і роботу серця. Вони також показали, що вони допомагають запобігти надмірному утворенню тромбів. Незважаючи на їх важливість, ваше тіло не може виробляти незамінні жирні кислоти самостійно; отже, їх потрібно отримувати з дієти.

Нестача незамінних жирних кислот у раціоні може призвести до різних неврологічних і серцево-судинних проблем. Оскільки багато сучасних дієт віддають перевагу обробленим продуктам харчування з мереж харчових продуктів і продуктових магазинів, багато людей зараз страждають від захворювань, яким можна запобігти. Регулярно готувати жирну рибу не завжди зручно‚ і смак може навіть не сподобатися. Ще один спосіб захистити себе та свою сім’ю – це доповнення до незамінних жирних кислот.

Super EFA від Seroyal - це унікальна харчова добавка з незамінними жирними кислотами, яка може допомогти вам досягти оптимального здоров'я. Якщо їх регулярно вживати як частину вашої дієти, ці м’які таблетки можуть допомогти підтримувати кількість необхідних жирів, необхідних вашому організму для процесів. Він значно знижує рівень тригліцеридів у сироватці крові та пригнічує агрегацію тромбоцитів, що може призвести до серцевих ускладнень. За допомогою кількох різних механізмів це допомагає вам зменшити надлишок жиру в організмі та отримати чисті м’язи. Він також сприяє регенерації клітин головного мозку та профілактиці неврологічних ускладнень; ось чому риб’ячий жир часто вважається таким, що сприяє підвищенню потужності мозку та концентрації.

Активні інгредієнти Super EFA Softgel Capsules забезпечують загалом 562 міліграми омега-3 жирних кислот і включають наступне:

Залежно від дозування, однієї пляшки із 120 м’яких капсул Super EFA вам вистачить від одного до чотирьох місяців.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 20 Загальний жир 2,5 г / 3%^ Холестерин 25 мг / 8% Риб’ячий жир (з анчоусів і сардин) 2‚332,8 мг / ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) 524 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 375 мг / Загальна кількість омега-3 жирних кислот 1‚124 мг / Денна норма (DV) не встановлена. ^Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: капсула (риб’ячий желатин [тиляпія], гліцерин, вода), олія солодкого апельсина, змішаний концентрат токоферолів. Містить рибу (анчоус, сардина, тілапія).

Дозування

Дорослі та підлітки (12 років і старше): приймайте по 2 м’які таблетки 2 рази на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 6 9 (EFA Omega 3-6-9)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн
У наявності